volgorde:
play
Friese wintersnoek op doodaas

In deze vlog trekt Tamme weer het Friese water op met zijn boot, dit keer om samen met Werner achter de wintersnoeken aan te gaan.

play
STRUINEN IN DE PEEL

Aangekomen in het karakteristieke Peellandschap met een bonte mix van bomen, landerijen en oude bunkers even op zich inwerken. Vissen in deze omgeving is een beleving op zich. Bekijk nu alvast de eerste beelden!

play
AFLEVERING 7 VIS TV: VISPRET IN DE PEEL

Met karper en snoek in het vizier blijven presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers voor aflevering 7 van VIS TV in het zuiden van het land. In de Peel, op de grens van Limburg en Brabant, starten ze hun visdag aan het zogeheten Defensiekanaal.

play
Nieuwe vlog: Snoekbaars op doodaas

In de vorige vlog ving Tamme nog mega snoeken, dit keer is hij weer op pad met Werner om achter de snoekbaars met doodaas aan te gaan!

 

play
Start van de dag aan de Limburgse Roer

Voordat ze het water ingaan, speuren Marco en Daniël vanaf de oever naar stekken. Daar voeren ze steeds met beheerste worpjes een paar handen maden en casters.

play
Dobbervissen aan de roer in aflevering 6 VIS TV 2020

Na hun winterse baarsavontuur stappen presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers voor aflevering 6 van VIS TV in het warme water van de Limburgse Roer. Gewapend met match- en bolognesehengel gaan de twee op een zomerse dag achter de witvis aan.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062