volgorde:
play
DRENTSE BEEKSNOEK IN DERDE AFLEVERING VIS TV 2020

Na twee visavonturen in Zuid-Nederland reizen VIS TV-presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers aanstaande zondag af naar Drenthe. Bepakt met kunstaas- en vliegenhengel stappen de twee in een Canadese kano om in diverse beken te vissen op snoek.

play
Brabantse boskarpers in aflevering 2 VIS TV 2020

VIS TV-liefhebbers kunnen komende zondag weer uitzien naar een spannend en sfeervol visavontuur. In deze tweede aflevering trekken presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers de Brabantse bossen in op zoek naar karper.

play
Witvis en roofvis in de Biesbosch in aflevering 1

Fans van VIS TV kunnen vanaf aanstaande zondag weer genieten van een kersvers seizoen vol visavonturen in eigen land. In aflevering 1 gaan presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers in de Biesbosch per kano én te voet op zoek naar witvis en roofvis.

play
Daniel en Marco verkennen de Biesbosch

VIS TV gaat dit seizoen ‘Back to Nature’ en staat garant voor verrassende en avontuurlijke sportvis-tv.

play
Nieuwe soundtrack VIS TV: "Born Free"

Voor het nieuwe seizoen VIS TV is er gekozen voor een nieuwe soundtrack. Beluister hier het nummer!

play
VIS TV 2020: Back to nature

Na een seizoen zonder vaste vismaat krijgt VIS TV-presentator Marco Kraal in 2020 gezelschap van fanatiek sportvisser Daniël Weijers. Samen gaan de twee op zoek naar de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland. Met als ondertitel ‘Back to Nature’ staat de 25e editie van VIS TV garant voor verrassende en avontuurlijke sportvis-tv.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062