volgorde:
play
Europoort & Maasvlakte

Deze week vissen Marco en Daniel in het gebied van de Europoort onderdeel van de Rotterdamse haven. Hier vissen de mannen op zeebaars met kunstaas; in dit geval met shads.

play
De bollenstreek

Deze week vissen Marco en Daniel in VIS TV Hollandse stekken midden tussen de tulpen. Ze zijn in de Hollandse bollenstreek te vinden, in het Zuid Hollandse Hillegom. De mannen vissen met de penhengel op brasem en karper.

play
Hollandse waterlinie

Deze week vissen Marco en Daniel op de rivier de Lek. Ze vissen hier, midden in het gebied van de Hollandse Waterlinie, met kunstaas op baars en snoekbaars.

play
Amsterdam

In VIS TV Hollandse stekken reizen Daniel en Marco kris kras door ons land, op zoek naar de meest iconische en prachtige visstekken. Vandaag klappen zij hun viskoffer open in onze hoofdstad: Amsterdam. Daniel en Marco vissen deze aflevering op witvis.

 

Trailer VIS TV 2022

Binnenkort start het nieuwe seizoen van VIS TV op RTL 7. Vanaf zondag 2 januari 2022 reizen Marco en Daniel weer elke week door het land vol visavonturen. Bekijk nu alvast de trailer om te zien op welke typische Hollandse stekken dit jaar wordt gevist.

 

Marco Kraal gaat het theater in!

Na 25 jaar het populaire RTL 7-programma VIS TV te hebben gepresenteerd, verruilt Marco Kraal het tweedimensionale beeldscherm voor het driedimensionale theater. In zijn eerste theatervoorstelling Vis! neemt hij je mee in de wereld van het vissen. Vissenkennis heeft hij te over, want naast tv-presentator is hij ook bioloog en hoofdredacteur van het magazine Visionair. Vis! toert van 09 oktober tot 19 december door heel Nederland.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062