volgorde:
play
Zeeforel op het Lauwersmeer

In deze vlog geen snoek of snoekbaars, maar Tamme gaat eens iets anders doen. Samen met zijn collega Marcus vissen ze met verschillende technieken op het Lauwersmeer op zeeforel.

 

Opnames VIS TV XL in volle gang

Voor het derde seizoen VIS TV XL reizen presentatoren Daniel, Jan Willem, Thom en Tamme kris-kras Nederland door op zoek naar de mooiste visserijen en interessante onderwerpen binnen de sportvisserij.

 

VIS TV Back to Nature gemist?

VIS TV 2020 zit er alweer op! Heb jij afleveringen van seizoen 2020 gemist of wil je de avonturen van Marco en Daniël gewoon nóg een keer zien? Dat kan, want vanaf volgende week zondag 29 maart wordt het complete seizoen herhaald. De uitzendingen zijn steeds op zondag om 09:30 uur op RTL 7.

play
Trollen op Friese snoeken

Tamme is nog een weekend het water opgegaan om met zijn vlogcamera achter de snoeken aan te gaan, nog net voor de gesloten tijd. Bekijk nu de nieuwe vlog! 

play
NIEUWE VLOG: SNOEKEN IN DENEMARKEN

Tamme is er weer op uit met zijn vismaat Werner en samen gaan ze een aantal dagen naar Denemarken. Gewapend met zijn vlogcamera starten ze de zoektocht naar grote Deense snoeken! Gaat dat lukken?

play
VIS TV 2020 - Lithse Ham ontwaakt

Terwijl de zon nog opkomt zijn Daniel en Marco al onderweg naar de Lithse Ham. Voor ze het water bereiken moeten ze eerst een aantal Schotse Hooglanders trotseren. Bekijk nu alvast de eerste beelden.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062