volgorde:
play
Aankomst in de Alde Feanen

Voor hun avontuur in dit unieke laagveengebied zijn Marco en Daniël bijzonder vroeg uit de veren. Terwijl de natuur nog ontwaakt leggen ze aan bij een steiger, vanwaar ze struinend met kunstaas achter de rovers gaan. 

play
FRIESE VEENSNOEKEN IN 10E AFLEVERING VIS TV

In aflevering 10 van VIS TV reizen Marco en Daniël af naar Friesland. Aangekomen in natuurgebied De Alde Feanen vervolgen ze hun tocht per kano en gaat het vizier op snoek.

play
Knalharde zeebaars aanbeet voor Marco

Al wadend door de branding krijgt Marco een knalharde aanbeet! Bekijk nu alvast de eerste beelden van de zeebaars aflevering in Huisduinen.

play
ACTIEF OP ZEEBAARS IN AFLEVERING 9 VIS TV

Na hun Gelderse avontuur aan de IJssel zetten Marco en Daniël koers naar de kop van Noord-Holland. Actief vissend, met hun kop in de zon, gaat het tweetal vanaf het strand achter de zeebaars aan.

play
Ochtendgloren aan de IJssel

Nog vóór zonsopkomst kiezen Marco en Daniël met een kaart op de motorkap hun stekken. Het plan: kribhoppen met spinhengels en shads. Snoekbaars is de meest verwachte vis. Genietend van de zonsopkomst en het kenmerkende rivierlandschap vangen de twee al snel enkele mooie exemplaren. Het hoge water stroomt ondertussen lekker door.

play
KRIBHOPPEN LANGS DE IJSSEL IN 8E AFLEVERING VIS TV

Na hun avontuur in de Peel zetten Marco en Daniël komende zondag koers naar Gelderland voor een gevarieerde visdag aan de rivier. Aan de IJssel bij Voorst starten ze op roofvis, waarna het tweede deel van de dag in het teken van in witvis staat.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062