volgorde:
play
Struinend snoeken als vanouds met Bertus Rozemeijer in VIS TV

In het vierde en laatste deel van de speciale jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – gaat Ed opnieuw achter de snoek aan met Bertus Rozemeijer, een onbetwist icoon binnen de Nederlandse roofvisserij en een van zijn trouwste gasten in het programma.

play
VIS TV Archief 1996: Roofvissen met Bertus Rozemeijer

In de laatste aflevering van 25 Jaar VIS TV duiken we heel diep het archief in. In het eerste seizoen was Bertus Rozemeijer al te gast. In de seizoenen daarna is Bertus nog een aantal keer te gast geweest in verschillende roofvis reportages. Bekijk nu alvast de oude aflevering uit 1996!

 

play
RTL 7 zendt opnieuw VIS TV uit

Omdat VIS TV dit jaar 25 jaar bestaat, worden alle afleveringen nog eens uitgezonden van 2018 terug tot 2009. Meer info..

play
Strandvissen bij Domburg met Henri Karremans

In het 3e deel van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – komende zondag om 09:30 uur op RTL 7 – vist Ed Stoop vanaf het strand bij Domburg met zeevisser pur sang én huidig bondscoach bootvissen Henri Karremans. De doelsoorten zijn onder meer zeebaars en bot.

play
VIS TV Archief 2015: Strandvissen met Henri Karremans

In 2015, een paar maanden voor dat Nederland het WK Kustvissen won onder leiding van Henri Karremans, visten Ed en Marco een wedstrijdje aan tegen het Nationale Zeevisteam U21 vanaf het strand in Domburg. Bekijk nu de aflevering uit 2015!

play
‘Old skool’ korstvissen op graskarper met Arnout Terlouw

In de tweede aflevering van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 op RTL 7 – duikt Ed Stoop terug in de tijd met fanatiek allround sportvisser Arnout Terlouw. Hij neemt Ed mee naar een polderstelsel vol graskarpers van formaat.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062