volgorde:
play
Scheveningen

Deze week gooien Marco en Daniel het over een andere boeg. Ze ruilen hun vertrouwde zoetwatervisserij in voor het ruwe zeewater. Ze gaan vissen op het strand bij Scheveningen. Er staat een flinke wind. Dit betekend dat ze hun spullen goed vast moeten zetten. Bekijk dit zeevisavontuur aankomende zondag om 09:30 op RTL7.

play
Noordoostpolder

Deze week vissen Marco en Daniel op een oer-Hollandse stek. Ze zijn in de Noordoostpolder. Hier zullen gaan ze feederen aan het Kadoelermeer. In de loop van de dag verkassen ze meerdere keren. Dit om hun kansen zo veel mogelijk te spreiden. De visdag start bij Schokland. Dit is een voormalig eiland dat in de Zuiderzee lag. Hier maken ze een mooie zonsopgang mee.  

play
Utrecht

Deze week gooien Marco en Daniel het vissen over een andere boeg. De mannen gaan een keer zèlf het water op. We zijn deze week in de stad Utrecht. Hier zullen de heren gaan vissen vanuit de bellyboat. Marco gaat aan de gang met de vliegenhengel en  Daniel pakt zijn spinhengel om met kunstaas te gaan vissen.

play
Elburg

Marco en Daniel vissen deze week in het prachtige Elburg. Ze werpen hun hengels uit in de haven van het vissersstadje. De haven staat goed bekend onder de sportvissers omdat er bijna altijd vis zit. Op een mooie weekenddag kan het hier dan ook heel druk zijn met vissers.

play
Hoorn

Marco en Daniel zullen deze week te vinden zijn in de historische  stad Hoorn. Hier gaan ze gaan streetvissen. De heren hopen een mooie snoek te vangen. Op zoek naar die ene hotspot, waar de vissen op hun kunstaas liggen te wachten moeten ze een hoop kilometers te voet afleggen.

play
Arnhem

Vol goede moed en met een flinke vangdrang rijden Marco en Daniel deze week naar Arnhem. De dag start aan de Rijnkade. Met de John Frostbrug en de drukte van de stad op de achtergrond gaat het aas te water. Het doel is het vangen van voorn en winde met de matchhengel. Later op de dag gooien de heren het over een andere boeg en gaan ze achter de roofblei aan.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062