volgorde:
play
VIS TV Archief 2015: Strandvissen met Henri Karremans

In 2015, een paar maanden voor dat Nederland het WK Kustvissen won onder leiding van Henri Karremans, visten Ed en Marco een wedstrijdje aan tegen het Nationale Zeevisteam U21 vanaf het strand in Domburg. Bekijk nu de aflevering uit 2015!

play
‘Old skool’ korstvissen op graskarper met Arnout Terlouw

In de tweede aflevering van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 op RTL 7 – duikt Ed Stoop terug in de tijd met fanatiek allround sportvisser Arnout Terlouw. Hij neemt Ed mee naar een polderstelsel vol graskarpers van formaat.

play
Zonnende graskarpers

Struinend door de polders zien Ed en Arnout de graskarpers al liggen, bijna aan hun voeten. Zal het hen lukken om deze graskarper te vangen?

 

play
VIS TV Archief 1999: Graskarper met Arnout Terlouw

In 1999 was Arnout Terlouw al te zien in VIS TV. Bekijk nu de aflevering uit het VIS TV archief waarin Arnout succesvol op graskarper vist.

play
Ed vangt een bijzondere vis

Pal naast de Erasmusbrug in Rotterdam vangt Ed een bijzondere vis, namelijk een blauwneus. Bekijk nu alvast de eerste beelden!

play
VIS TV Archief 2001: Ed Stoop vist met Jan van Schendel

Al in 2001 was Jan van Schendel te gast in VIS TV. Toen viste Ed Stoop samen met Jan een vriendschappelijke wedstrijd aan de Vlaardingervaart. In de eerste jubileum aflevering doen ze dat nog één keer over. Bekijk nu alvast de beelden uit het archief!

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062