volgorde:
play
VIS TV 2008: De Missie III

In VIS TV De Missie krijgen Ed & Marco weer 12 opdrachten, eigenlijk zijn het er 11 plus een finale, waarvan slechts twee mogen mislukken. Slagen zij voor hun missie, dan wacht een spetterende finale op een exotische bestemming. Vandaar dat die twee ook nu hun stinkende best doen de opdrachten met succes te vervullen

play
Kijk deze week VIS TV 2009 terug!

In het dertiende seizoen van Vis TV laten presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal het concept van 'De missie' los. In plaats daarvan gaan Ed en Marco in deze nieuwe serie gewoon lekker ongedwongen samen vissen.

 

play
Trailer VIS TV 2021

Op RTL 7 worden nu nog herhalingen van VIS TV uitgezonden, maar binnenkort starten de uitzendingen van de nieuwe serie al. Vanaf zondag 3 januari 2021 start het nieuwe seizoen vol visavonturen. Bekijk nu alvast de fraaie trailer om een indruk te krijgen van wat je begin volgend jaar kunt verwachten.

play
Oldskool seizoenen VIS TV nog eens te zien op RTL7

In de reeks Vis TV-afleveringen van deze week, 2010, komen weer de meest uiteenlopende visserijen aan bod. Lees meer...

play
Deze week VIS TV 2016 op RTL7

Vanaf vandaag zendt RTL7 het hele seizoen uit van VIS TV 2016. De afleveringen zijn te zien tussen 11.30 uur en 12.30 uur. 

play
Struinend snoeken als vanouds met Bertus Rozemeijer in VIS TV

In het vierde en laatste deel van de speciale jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – gaat Ed opnieuw achter de snoek aan met Bertus Rozemeijer, een onbetwist icoon binnen de Nederlandse roofvisserij en een van zijn trouwste gasten in het programma.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062