volgorde:
play
Vissen op Haai!

Deze week gaan Daniel en Tamme op een wel heel bijzonder avontuur. De mannen gaan namelijk vissen op haai. In Nederland! Daarvoor reizen ze af naar de Oosterscheldekering, dit is de ideale plek om in Nederland een haai te vangen!

play
Nederrijnse brasems

Deze week in VIS TV bevissen Marco en Tamme de Nederrijn. Ze vissen in de zwaaikom ter hoogte van Oosterbeek. Met een lekker voertje en feeder proberen de mannen de brasem te verleiden.

play
Snoekbaars op het Lauwersmeer

Marco en Tamme gaan deze week vissen op en rond het Lauwersmeer. Ze varen met de boot door de uitgestrekte natuur met als doel een mooie snoekbaars. Om deze snoekbaars te verleiden vissen de mannen met de shad.

play
Goudse brasems

Deze week gaan Daniel en Marco penvissen in het historisch centrum van Gouda. Licht bepakt met een bakje maden en een blikje mais gaan de mannen achter de brasem en voorn aan. Voor deze visserij hoppen we van stek naar stek

play
Forel op de Geul

Deze week beleven Daniel en Marco een heel bijzonder visavontuur. De mannen gaan namelijk vissen op Forel in de Geul. Dit riviertje stroomt door het prachtige Limburgse landschap.

 

Vissen op de Geul

Marco en Daniel vissen deze week op de Geul. Voor dit mooie riviertje bestaan aparte bepalingen voor sportvissers. Hengelsport op de Geul en zijbeken is uitsluitend toegestaan voor leden van één van de 12 aangesloten hengelsportverenigingen. De Geul en zijbeken zijn niet opgenomen in de landelijke lijst van viswateren en een VISpas alleen is dus niet voldoende. Voor meer informatie: https://www.vbc-geul.nl/.

 

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062