volgorde:
play
Deventer roofvisavontuur

Deze week zijn Marco en Tamme al vroeg uit de veren. Ze gaan namelijk vissen op snoekbaars en baars vanaf de kant. Ze hebben gekozen om hun geluk te beproeven in Deventer. Met een opkomende zon zien de mannen de stad ontwaken en hopen hun eerste vis binnen te halen. Kijken dus naar VIS TV om 09:30u op RTL7.

play
Karper vissen bij kasteel Limbricht

Deze week vissen Marco en Tamme op een historische locatie. Ze zijn bij kasteel Limbricht waar ze gaan vissen met de pen op Karper. Tamme kiest ervoor om te vissen met wormen en mais. Marco gooit het over een andere boeg en start de dag met een hondenbrokje. Kijken dus naar VIS TV aankomende zondag om 09:30u op RTL7.

OUT NOW! Het enige echte VIS TV nummer

OUT NOW! Het enige echte VIS TV nummer ‘De Visser’ gemaakt door JW Roy en Christon. Vanaf nu te beluisteren op Spotify.

 

play
Viegvissen op Urk

Daniel en Marco gaan deze week vliegvissen op het voormalige eiland Urk. Dit doen ze in de karakteristieke haven van het vissersdorpje. De mannen zijn al vroeg te vinden op het eiland en kunnen niet wachten om hun eerste vis uit het water te halen. Kijken dus naar VIS TV aankomende zondag op 09:30u RTL7.

play
Achter de zeebaars aan op Ameland

Deze week zijn Marco en Tamme op ‘vakantie’. Ze pakken de boot naar Ameland, waar een nieuw visavontuur ze op de loer ligt. De mannen starten met vissen vanaf het strand. Al wadend gaan ze met shads achter de zeebaars aan.

play
Vliegvissen in Twente

Deze week vissen Daniel en Tamme in Twente. Ze gaan hier met de vlieghengel vissen op baars, ruisvoorn en snoek. Dit doen ze in het mooie natuurgebied De Doorbraak. Al vissend zullen de mannen het mooie natuurgebied gaan verkennen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062