volgorde:
play
RTL 7 zendt opnieuw VIS TV uit

Omdat VIS TV dit jaar 25 jaar bestaat, worden alle afleveringen nog eens uitgezonden van 2018 terug tot 2009. Meer info..

play
Strandvissen bij Domburg met Henri Karremans

In het 3e deel van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – komende zondag om 09:30 uur op RTL 7 – vist Ed Stoop vanaf het strand bij Domburg met zeevisser pur sang én huidig bondscoach bootvissen Henri Karremans. De doelsoorten zijn onder meer zeebaars en bot.

play
VIS TV Archief 2015: Strandvissen met Henri Karremans

In 2015, een paar maanden voor dat Nederland het WK Kustvissen won onder leiding van Henri Karremans, visten Ed en Marco een wedstrijdje aan tegen het Nationale Zeevisteam U21 vanaf het strand in Domburg. Bekijk nu de aflevering uit 2015!

play
‘Old skool’ korstvissen op graskarper met Arnout Terlouw

In de tweede aflevering van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 op RTL 7 – duikt Ed Stoop terug in de tijd met fanatiek allround sportvisser Arnout Terlouw. Hij neemt Ed mee naar een polderstelsel vol graskarpers van formaat.

play
Zonnende graskarpers

Struinend door de polders zien Ed en Arnout de graskarpers al liggen, bijna aan hun voeten. Zal het hen lukken om deze graskarper te vangen?

 

play
VIS TV Archief 1999: Graskarper met Arnout Terlouw

In 1999 was Arnout Terlouw al te zien in VIS TV. Bekijk nu de aflevering uit het VIS TV archief waarin Arnout succesvol op graskarper vist.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062