volgorde:
play
Arnhem

Vol goede moed en met een flinke vangdrang rijden Marco en Daniel deze week naar Arnhem. De dag start aan de Rijnkade. Met de John Frostbrug en de drukte van de stad op de achtergrond gaat het aas te water. Het doel is het vangen van voorn en winde met de matchhengel. Later op de dag gooien de heren het over een andere boeg en gaan ze achter de roofblei aan.

 

play
Kinderdijk

Met een koelbox vol ingevroren vis brengen Marco en Daniel een bezoekje aan Kinderdijk. Kinderdijk vormt het decor voor deze aflevering. De mannen vissen statisch op snoek.

play
Europoort & Maasvlakte

Deze week vissen Marco en Daniel in het gebied van de Europoort onderdeel van de Rotterdamse haven. Hier vissen de mannen op zeebaars met kunstaas; in dit geval met shads.

play
De bollenstreek

Deze week vissen Marco en Daniel in VIS TV Hollandse stekken midden tussen de tulpen. Ze zijn in de Hollandse bollenstreek te vinden, in het Zuid Hollandse Hillegom. De mannen vissen met de penhengel op brasem en karper.

play
Hollandse waterlinie

Deze week vissen Marco en Daniel op de rivier de Lek. Ze vissen hier, midden in het gebied van de Hollandse Waterlinie, met kunstaas op baars en snoekbaars.

play
Amsterdam

In VIS TV Hollandse stekken reizen Daniel en Marco kris kras door ons land, op zoek naar de meest iconische en prachtige visstekken. Vandaag klappen zij hun viskoffer open in onze hoofdstad: Amsterdam. Daniel en Marco vissen deze aflevering op witvis.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062