volgorde:
play
Vissen op forel met Jan Willem en Rafael Rozema

In het forellenpark de Pingo vist Jan-Willem Wijers samen met Rafaël Rozema. Met verschillende aassoorten en technieken – waaronder de dobber en klein kunstaas – probeert het duo de forellen te verleiden.

Van zeelt tot forel komende zondag in VIS TV XL

Kromme hengels, grote vissen, halsbrekende toeren en spannende drills: aflevering 4 van VIS TV XL barst van het spektakel. Daniël Weijers vist met Tamme Smit op drie nieuwe VISpaswateren in Friesland, waar ze al snel ontdekken dat er karper en grote zeelt zwemt. Tamme deinst niet terug voor een nat pak. Marco Kraal leert van revalidatiearts Kees Emmelot wat vissen zo gezond maakt. De grote brasems die ze vangen dragen daar ongetwijfeld aan bij.

 

play
Eigenwijze vis

Tamme en Daniel vissen samen op nieuw vispas-water in Friesland. Ze haken een mooie vis, alleen heeft meneer vis er niet veel zin in. Dus besluiten Tamme en Daniel zelf de vis maar even op te halen dan. Zondag zie je hoe dit afloopt!

play
Streetfishing in Amsterdam en Haarlem

De visdag begint voor Thom en Arthur Langstaat in Amsterdam. Samen zijn ze een dag op pad om te streetfishen. Ze vissen op snoekbaars en baars vanaf de kant. Vanuit het NDSM terrein in Noord trekken ze via het centraal station richting de binnenstad en de grachten.

play
Method feederen

Het is al weer even geleden dat Jan Willem op karper is gaan vissen.

play
Werpend roofvissen op het Haringvliet in VIS TV XL

Roofvis, witvis, boot- én kantvissen op viswater in alle soorten en maten: de derde aflevering van VIS TV XL is er een van uitersten. Marco Kraal gaat met de boot het Haringvliet op in gezelschap van roofvisexpert en bioloog Hendry Vis, werkzaam bij VisAdvies. Vissend op grote baars, snoekbaars en snoek bespreken ze onder meer het Kierbesluit en de gevolgen daarvan voor de sportvisserij op het water.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062