volgorde:
play
Ed vangt een bijzondere vis

Pal naast de Erasmusbrug in Rotterdam vangt Ed een bijzondere vis, namelijk een blauwneus. Bekijk nu alvast de eerste beelden!

play
VIS TV Archief 2001: Ed Stoop vist met Jan van Schendel

Al in 2001 was Jan van Schendel te gast in VIS TV. Toen viste Ed Stoop samen met Jan een vriendschappelijke wedstrijd aan de Vlaardingervaart. In de eerste jubileum aflevering doen ze dat nog één keer over. Bekijk nu alvast de beelden uit het archief!

play
ED STOOP VOOR ÉVEN TERUG OP TV

Oud-presentator Ed Stoop – jarenlang hét gezicht van VIS TV – keert tijdelijk terug op de buis voor vier jubileumuitzendingen. In de eerste aflevering, aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7, vist hij in Rotterdam op witvis.

play
Alle pijlen op roofvis in slotaflevering VIS TV XL

Na zeven kersverse uitzendingen vol sportvisverhalen en reportages nadert VIS TV XL 2020 alweer zijn einde. In de laatste aflevering – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – vissen de reporters uitsluitend op roofvis, variërend van meerval tot baars, snoekbaars en snoek.

play
Monstermeerval en gladde haai in aflevering 7 VIS TV XL

Sportvismagazine VIS TV XL staat komend weekend garant voor zoet én zout spektakel. In de op één na laatste aflevering van het seizoen – zondag om 09:30 uur op RTL 7 – gaat het vizier onder meer op meerval en haai.

play
Karperen met Thom

Herken jij dat gevoel wanneer het niet helemaal uitpakt zoals verwacht?

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062