volgorde:
play
VIS TV XL 2022

Wie ook deze zomer op televisie van sportvissen wil blijven genieten, kan vanaf zondag 15 mei terecht op RTL 7 om 09:30u. voor de kick-off van VIS TV XL 2022. In de eerste aflevering van het hagelnieuwe seizoen gaan we op onderzoek uit langs de Hunze. Duikt Tamme in de wereld van het trotten en gaat Daniel loodvrij vissen met een bijzonder duo.

play
Groene Hart

Deze week vissen Marco en Daniel in het Groene Hart. Ze starten de dag in de buurt van Spengen. Vanuit hier zullen ze door de polders struinen opzoek naar de beste plek om een mooie vis te vangen. Benieuwd naar dit polderavontuur? Kijk dan naar VIS TV aankomende zondag om 09:30u. op RTL7.

play
Scheveningen

Deze week gooien Marco en Daniel het over een andere boeg. Ze ruilen hun vertrouwde zoetwatervisserij in voor het ruwe zeewater. Ze gaan vissen op het strand bij Scheveningen. Er staat een flinke wind. Dit betekend dat ze hun spullen goed vast moeten zetten. Bekijk dit zeevisavontuur aankomende zondag om 09:30 op RTL7.

play
Noordoostpolder

Deze week vissen Marco en Daniel op een oer-Hollandse stek. Ze zijn in de Noordoostpolder. Hier zullen gaan ze feederen aan het Kadoelermeer. In de loop van de dag verkassen ze meerdere keren. Dit om hun kansen zo veel mogelijk te spreiden. De visdag start bij Schokland. Dit is een voormalig eiland dat in de Zuiderzee lag. Hier maken ze een mooie zonsopgang mee.  

play
Utrecht

Deze week gooien Marco en Daniel het vissen over een andere boeg. De mannen gaan een keer zèlf het water op. We zijn deze week in de stad Utrecht. Hier zullen de heren gaan vissen vanuit de bellyboat. Marco gaat aan de gang met de vliegenhengel en  Daniel pakt zijn spinhengel om met kunstaas te gaan vissen.

play
Elburg

Marco en Daniel vissen deze week in het prachtige Elburg. Ze werpen hun hengels uit in de haven van het vissersstadje. De haven staat goed bekend onder de sportvissers omdat er bijna altijd vis zit. Op een mooie weekenddag kan het hier dan ook heel druk zijn met vissers.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062