volgorde:
Trailer VIS TV 2022

Binnenkort start het nieuwe seizoen van VIS TV op RTL 7. Vanaf zondag 2 januari 2022 reizen Marco en Daniel weer elke week door het land vol visavonturen. Bekijk nu alvast de trailer om te zien op welke typische Hollandse stekken dit jaar wordt gevist.

 

Marco Kraal gaat het theater in!

Na 25 jaar het populaire RTL 7-programma VIS TV te hebben gepresenteerd, verruilt Marco Kraal het tweedimensionale beeldscherm voor het driedimensionale theater. In zijn eerste theatervoorstelling Vis! neemt hij je mee in de wereld van het vissen. Vissenkennis heeft hij te over, want naast tv-presentator is hij ook bioloog en hoofdredacteur van het magazine Visionair. Vis! toert van 09 oktober tot 19 december door heel Nederland.

play
Driftend op serpeling en high tech karpervissen in slotaflevering VIS TV XL

In de laatste aflevering van het seizoen – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – vissen de presentatoren onder meer op serpeling en high tech op karper.

play
Vismigratie-onderzoek en vliegvissen op karper in VIS TV XL

De één na laatste aflevering van VIS TV XL – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – is een uitgesproken visrijke én leerzame uitzending. De presentatoren vissen onder meer op karper met de vliegenlat en op winde aan de rivier.

play
Geepvissen en trollen op snoek

Liefhebbers van sportvistelevisie kunnen aanstaande zondag weer uitzien naar een kersverse VIS TV XL. In deze aflevering vissen de presentatoren onder meer op geep én trollend op snoek vanuit de boot.

play
Trainen met jeugdtalent en karperen met TikTok Tammo

De jongere generatie sportvissers krijgt aanstaande zondag volop aandacht in VIS TV XL. Drie van de vier presentatoren begeven zich naar het noordoosten van het land, terwijl presentator Daniël Weyers naar Gorinchem afreist.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062