Op het damesevent neemt Ties een kijkje hoe het bij de vissende vrouwen er aan toe gaat. VIS TV XL neemt morgenochtend een kijkje in de wereld van de vissende vrouwen.

Terwijl de vrouwen druk aan het vissen zijn tijdens het vrouwen vis event, doet Ties een rondje en vraagt de deelneemsters hoe het gaat.

(Foto: Frank van der Burg)

GERELATEERDE BERICHTEN
play
STRUINEN OP STADSKARPER IN DE BIJLMER

VIS TV-fans kunnen komende zondag uitzien naar een gloednieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze zevende aflevering gaat hij op pad met Raymond Hakkert, die laat zien hoe je met simpel materiaal de ‘stadskarper’ aan de schubben komt. 

play
ZONDAG ZEEBAARZEN MET ZAGERS

In deze zesde aflevering gaat Marco Kraal letterlijk de boot in met Sam van Ierland en zijn vader. Onder een strakblauwe lucht vissen de drie op zeebaars. Sam laat ondanks zijn jonge leeftijd zien dat hij het spelletje door en door snapt.

play
Sneak preview VIS TV aflevering 5

Bekijk nu alvast twee fragmenten van aflevering 5 met Paula Petiet.

 

play
VIS TV 2019 Aflevering 5 - Feederen en trotten met Paula Petiet

In deze vijfde aflevering van het seizoen gaat presentator Marco Kraal met verstokt witvisser Paula Petiet achter de voorn en brasem aan...

play
VIS TV Vlog #28 Decembersnoeken met Jan Willem

Eind december is Jan Willem er nog even op uit getrokken om een leuke vlog te maken. Met heel licht materiaal is hij gaan snoeken in de Groningse polderwateren. Bekijk nu de nieuwe vlog van Jan Willem.

 

play
Kijk nu aflevering 4 terug: Giga baars met Pieter-Bas

In deze aflevering vist Marco Kraal bij het Eiland van Maurik samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. Hij laat Marco zien hoe je met de modernste technieken gericht op grote baars vist én dat doorzetten loont.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062