In deze zomerse aflevering struint presentator Marco Kraal samen met specialist Bente Morsch de Noord-Hollandse polder af, op zoek naar karper. Aan het lichte materiaal van het tweetal leveren deze sterke vissen volop sport.

Het zijn niet alleen de talloze vangsten die het avontuur van aanstaande zondag tot een waar spektakel maken. Ook het decor van deze aflevering draagt aan het kijkplezier bij. Het oer-Hollandse, uitgestrekte weidegebied waar Marco en Bente vissen – vol weteringen, wuivend riet en molens – kan zo op een ansichtkaart. Fans van VIS TV zullen ook deze aflevering voor geen goud willen missen.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Karper, zeeforel en poldersnoek in aflevering 2 VIS TV XL

Deze week laat Daniel zien hoe je verantwoord op karper vist, gaat Thom snoeken in de polder, Tamme ontdekt nieuw vispaswater en Jan Willem ziet dat de zeeforel terug is in Drenthe. 

 

 

play
Hongerige snoeken in Gouda

In de polders rond Gouda gaat Thom op snoek vissen met ervaren roofvisser Ruben Dekkers uit België.

Zondagochtend 09:30 uur op RTL7.

play
Karpers spotten

Daniel gaat met zijn vismaat Sijmen van der Berg in de polders rond Schermerhorn vissen. Ze laten zien hoe je verantwoord op karper vist.

Zondagochtend 09:30 uur op RTL7.

play
VIS TV XL - Baarsvissen met de Carolina rig

Thom is in Kerkdriel om met Hugo Hegeman op grote baars te vissen op de Zandmeren met de Carolina rig.

play
Grote baars in Kerkdriel

In Kerkdriel is Thom samen met Hugo Hegeman op zoek naar dikke baarzen. Al wadend in het nog koude water en in de regen weet Hugo de eerste baars te vangen. Bekijk nu alvast de eerste beelden!

play
Kroeskarpers en megabaarzen in 1e aflevering VIS TV XL 2020

Wie ook deze zomer op televisie van sportvissen wil blijven genieten, kan komende zondag terecht op RTL 7 voor de kick-off van VIS TV XL 2020. In de eerste aflevering van het hagelnieuwe seizoen gaat het vizier onder meer op kroeskarper en roofvis.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062