VIS TV-liefhebbers en baarsfanaten kunnen zich komende zondag opnieuw vergapen aan een kersvers visavontuur in eigen land. In deze vierde aflevering van het seizoen stapt presentator Marco Kraal bij het Eiland van Maurik in een Canadese kano samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. 

Hoppend van stek naar stek laat hij Marco zien hoe je met de modernste technieken gericht op grote baars vist, én dat doorzetten loont. 

Het zijn niet alleen de diverse vangsten – waaronder een ware megabaars – die dit avontuur het kijken waard maken. Vooral de actieve visserij en de subtiele vistechnieken dragen aan het kijkplezier bij. Baarsfanaten en trouwe fans van VIS TV zullen ook dit avontuur voor geen goud willen missen.

Kijken dus: 27 januari om 09.30 op RTL 7.

Foto: Babs Scheltema de Heere

GERELATEERDE BERICHTEN
VIS TV 2019 op VIS TV Plus en herhalingen op RTL 7

Wil je de afleveringen nog eens terugkijken? Vanaf 31 maart zullen wekelijks de eerste 6 afleveringen van VIS TV 2019 te zien zijn in de VIS TV Plus app en zal RTL 7 de afleveringen. De afleveringen worden op zondagochtend om 09:30 uur uitgezonden zoals je gewend bent. Bekijk hier het uitzendschema.

play
Meerval op de Maas met Sophie Neitzel

In de allerlaatste aflevering van dit seizoen van VIS TV gaat Marco samen met Sophie achter de grootste vis van de Nederlandse wateren aan... 

play
Streetfishing in Den Bosch

Presentator Marco Kraal gaat in de elfde en één na laatste aflevering van VIS TV op pad met gastvisser Mehmet Buyukyilmaz. Samen vissen de twee met kunstaas op roofvis in het waterrijke Den Bosch. De uitzending is komende zondag 17 maart vanaf 09.30 uur te zien op RTL 7.

play
Voorn en snoek met Coen Hansen

In alweer de 10e aflevering gaat Marco Kraal op stap met Coen Hansen. Ze trekken door Friesland op zoek naar grote wintervoorns. Naast voorn weten ze ook nog andere vis te vangen. Bekijk nu alvast de promo!

play
Barbelen met Cees van Dongen

In de negende aflevering van VIS TV gaat Marco Kraal op pad met barbeelspecialist Cees van Dongen. Met de feederhengel richt het duo zich op grote brasem en barbeel.

play
Metersnoeken met Tamme en Jan-Willem

Wat krijg je als je de twee top roofvissers Tamme en Jan-Willem samen in een boot zet en achter de snoeken aan laat gaan? Juist! Hele grote snoeken aan de haak. In deze nieuwe VIS TV Extra is de vis helemaal los en de twee uit het hoge Noorden hebben het er druk mee. 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062