play

Eind december is Jan Willem er nog even op uit getrokken om een leuke vlog te maken. Met heel licht materiaal is hij gaan snoeken in de Groningse polderwateren. Bekijk nu de nieuwe vlog van Jan Willem.

 

https://youtu.be/e8Y4g9yW_6g

GERELATEERDE BERICHTEN
play
STRUINEN OP STADSKARPER IN DE BIJLMER

VIS TV-fans kunnen komende zondag uitzien naar een gloednieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze zevende aflevering gaat hij op pad met Raymond Hakkert, die laat zien hoe je met simpel materiaal de ‘stadskarper’ aan de schubben komt. 

play
ZONDAG ZEEBAARZEN MET ZAGERS

In deze zesde aflevering gaat Marco Kraal letterlijk de boot in met Sam van Ierland en zijn vader. Onder een strakblauwe lucht vissen de drie op zeebaars. Sam laat ondanks zijn jonge leeftijd zien dat hij het spelletje door en door snapt.

play
Sneak preview VIS TV aflevering 5

Bekijk nu alvast twee fragmenten van aflevering 5 met Paula Petiet.

 

play
VIS TV 2019 Aflevering 5 - Feederen en trotten met Paula Petiet

In deze vijfde aflevering van het seizoen gaat presentator Marco Kraal met verstokt witvisser Paula Petiet achter de voorn en brasem aan...

play
Kijk nu aflevering 4 terug: Giga baars met Pieter-Bas

In deze aflevering vist Marco Kraal bij het Eiland van Maurik samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. Hij laat Marco zien hoe je met de modernste technieken gericht op grote baars vist én dat doorzetten loont.

play
Grote baars met Pieter-Bas Broeckx in aflevering 4

VIS TV-liefhebbers en baarsfanaten kunnen zich komende zondag opnieuw vergapen aan een kersvers visavontuur in eigen land. In deze vierde aflevering van het seizoen stapt presentator Marco Kraal bij het Eiland van Maurik in een Canadese kano samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062