In deze vijfde aflevering van het seizoen gaat presentator Marco Kraal met verstokt witvisser Paula Petiet achter de voorn en brasem aan...

Op het stromende water van de Berkel en IJssel, grenzend aan Zutphen, vissen beiden met de matchhengel én feeder op deze oer-Hollandse vissoorten. Kijken dus: 3 februari om 09.30 op RTL 7.

Niet alleen de talloze vangsten, maar ook de betoverende omgeving waarin wordt gevist staan garant voor een vol half uur kijkplezier. Ook de sfeer is opperbest: Paula krijgt Marco regelmatig hard aan het lachen én andersom. Het lage water in de IJssel doet bepaald geen afbreuk aan de vangsten. Met wel heel bijzonder aas laat de geboren Amersfoortse zien dat blankvoorn – net als veel mensen – allesbehalve vies is van een vette snack.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
STRUINEN OP STADSKARPER IN DE BIJLMER

VIS TV-fans kunnen komende zondag uitzien naar een gloednieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze zevende aflevering gaat hij op pad met Raymond Hakkert, die laat zien hoe je met simpel materiaal de ‘stadskarper’ aan de schubben komt. 

play
ZONDAG ZEEBAARZEN MET ZAGERS

In deze zesde aflevering gaat Marco Kraal letterlijk de boot in met Sam van Ierland en zijn vader. Onder een strakblauwe lucht vissen de drie op zeebaars. Sam laat ondanks zijn jonge leeftijd zien dat hij het spelletje door en door snapt.

play
Sneak preview VIS TV aflevering 5

Bekijk nu alvast twee fragmenten van aflevering 5 met Paula Petiet.

 

play
VIS TV Vlog #28 Decembersnoeken met Jan Willem

Eind december is Jan Willem er nog even op uit getrokken om een leuke vlog te maken. Met heel licht materiaal is hij gaan snoeken in de Groningse polderwateren. Bekijk nu de nieuwe vlog van Jan Willem.

 

play
Kijk nu aflevering 4 terug: Giga baars met Pieter-Bas

In deze aflevering vist Marco Kraal bij het Eiland van Maurik samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. Hij laat Marco zien hoe je met de modernste technieken gericht op grote baars vist én dat doorzetten loont.

play
Grote baars met Pieter-Bas Broeckx in aflevering 4

VIS TV-liefhebbers en baarsfanaten kunnen zich komende zondag opnieuw vergapen aan een kersvers visavontuur in eigen land. In deze vierde aflevering van het seizoen stapt presentator Marco Kraal bij het Eiland van Maurik in een Canadese kano samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062