In deze vijfde aflevering van het seizoen gaat presentator Marco Kraal met verstokt witvisser Paula Petiet achter de voorn en brasem aan...

Op het stromende water van de Berkel en IJssel, grenzend aan Zutphen, vissen beiden met de matchhengel én feeder op deze oer-Hollandse vissoorten. Kijken dus: 3 februari om 09.30 op RTL 7.

Niet alleen de talloze vangsten, maar ook de betoverende omgeving waarin wordt gevist staan garant voor een vol half uur kijkplezier. Ook de sfeer is opperbest: Paula krijgt Marco regelmatig hard aan het lachen én andersom. Het lage water in de IJssel doet bepaald geen afbreuk aan de vangsten. Met wel heel bijzonder aas laat de geboren Amersfoortse zien dat blankvoorn – net als veel mensen – allesbehalve vies is van een vette snack.

GERELATEERDE BERICHTEN
Groningse visparels in nieuwe vlog met Tamme en Jan Willem

Jan Willem en Tamme trekken er samen weer een dag op uit. Dit keer geen snoeken of snoekbaars, maar Groningse karpers! 

play
Snoeken in de polder met Jan Willem en Simon Torenbeek

Jan Willem is een dag op stap met roofvisexpert Simon Torenbeek in de Alblasserwaard. Snoeken is zoeken, dus het wordt een dag van meerdere locaties en een hoop rondlopen om de snoek op te zoeken.

play
Campingvissen aan de Vecht in slotuitzending VIS TV XL

In deze veelzijdige, bomvolle uitzending komen nog één keer alle presentatoren en uiteenlopende onderwerpen voorbij. Van karper tot snoek!

play
Zeebaarzen op de Maasvlakte

Daniel is een dagje op stap met Rico t Mannetje om te gaan zeebaarzen op de Maasvlakte.

play
Soortenjagen

Thom is een dag op pad met soortjager Pieter Beelen. 
Nog voordat Thom zn shadje in het water heeft...vangt Pieter al een heel speciaal visje!

Zeebaarzen in de Europoort in VIS TV XL

Sportvisliefhebbers kunnen aanstaande zondag weer volop genieten van een hagelnieuwe aflevering van VIS TV XL. In deze uitzending – de één na laatste van het seizoen – komen onder meer typische Noordzeevissen voorbij.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062