play

In deze zesde aflevering gaat Marco Kraal letterlijk de boot in met Sam van Ierland en zijn vader. Onder een strakblauwe lucht vissen de drie op zeebaars. Sam laat ondanks zijn jonge leeftijd zien dat hij het spelletje door en door snapt.

De aflevering staat niet alleen bol van de prachtige vangsten, maar blinkt ook uit op culinair vlak: in een lokaal, Zeeuws restaurant laten de heren na de visdag drie van hun gevangen baarzen bereiden. Op het strand zoekt Marco met Sam naar kokkels, die het eveneens goed doen in een pan. Kortom: kromme hengels én culinair genot gegarandeerd.

Let op: ten tijde van de opnames voor deze aflevering gold voor zeebaars een meeneemlimiet van één gevangen vis per sportvisser per dag. Vanaf 1 januari tot 1 april 2019 geldt een algeheel meeneemverbod voor zeebaars. Vanaf 1 april t/m 31 oktober 2019 mogen sportvissers weer één exemplaar per visdag meenemen.

GERELATEERDE BERICHTEN
VIS TV 2019 op VIS TV Plus en herhalingen op RTL 7

Wil je de afleveringen nog eens terugkijken? Vanaf 31 maart zullen wekelijks de eerste 6 afleveringen van VIS TV 2019 te zien zijn in de VIS TV Plus app en zal RTL 7 de afleveringen. De afleveringen worden op zondagochtend om 09:30 uur uitgezonden zoals je gewend bent. Bekijk hier het uitzendschema.

play
Meerval op de Maas met Sophie Neitzel

In de allerlaatste aflevering van dit seizoen van VIS TV gaat Marco samen met Sophie achter de grootste vis van de Nederlandse wateren aan... 

play
Streetfishing in Den Bosch

Presentator Marco Kraal gaat in de elfde en één na laatste aflevering van VIS TV op pad met gastvisser Mehmet Buyukyilmaz. Samen vissen de twee met kunstaas op roofvis in het waterrijke Den Bosch. De uitzending is komende zondag 17 maart vanaf 09.30 uur te zien op RTL 7.

play
Voorn en snoek met Coen Hansen

In alweer de 10e aflevering gaat Marco Kraal op stap met Coen Hansen. Ze trekken door Friesland op zoek naar grote wintervoorns. Naast voorn weten ze ook nog andere vis te vangen. Bekijk nu alvast de promo!

play
Barbelen met Cees van Dongen

In de negende aflevering van VIS TV gaat Marco Kraal op pad met barbeelspecialist Cees van Dongen. Met de feederhengel richt het duo zich op grote brasem en barbeel.

play
Metersnoeken met Tamme en Jan-Willem

Wat krijg je als je de twee top roofvissers Tamme en Jan-Willem samen in een boot zet en achter de snoeken aan laat gaan? Juist! Hele grote snoeken aan de haak. In deze nieuwe VIS TV Extra is de vis helemaal los en de twee uit het hoge Noorden hebben het er druk mee. 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062