Het is al weer even geleden dat Jan Willem op karper is gaan vissen.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Ochtendgloren aan de IJssel

Nog vóór zonsopkomst kiezen Marco en Daniël met een kaart op de motorkap hun stekken. Het plan: kribhoppen met spinhengels en shads. Snoekbaars is de meest verwachte vis. Genietend van de zonsopkomst en het kenmerkende rivierlandschap vangen de twee al snel enkele mooie exemplaren. Het hoge water stroomt ondertussen lekker door.

play
KRIBHOPPEN LANGS DE IJSSEL IN 8E AFLEVERING VIS TV

Na hun avontuur in de Peel zetten Marco en Daniël komende zondag koers naar Gelderland voor een gevarieerde visdag aan de rivier. Aan de IJssel bij Voorst starten ze op roofvis, waarna het tweede deel van de dag in het teken van in witvis staat.

play
Friese wintersnoek op doodaas

In deze vlog trekt Tamme weer het Friese water op met zijn boot, dit keer om samen met Werner achter de wintersnoeken aan te gaan.

play
STRUINEN IN DE PEEL

Aangekomen in het karakteristieke Peellandschap met een bonte mix van bomen, landerijen en oude bunkers even op zich inwerken. Vissen in deze omgeving is een beleving op zich. Bekijk nu alvast de eerste beelden!

play
AFLEVERING 7 VIS TV: VISPRET IN DE PEEL

Met karper en snoek in het vizier blijven presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers voor aflevering 7 van VIS TV in het zuiden van het land. In de Peel, op de grens van Limburg en Brabant, starten ze hun visdag aan het zogeheten Defensiekanaal.

play
Nieuwe vlog: Snoekbaars op doodaas

In de vorige vlog ving Tamme nog mega snoeken, dit keer is hij weer op pad met Werner om achter de snoekbaars met doodaas aan te gaan!

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062