Na hun avontuur in de Peel zetten Marco en Daniël komende zondag koers naar Gelderland voor een gevarieerde visdag aan de rivier. Aan de IJssel bij Voorst starten ze op roofvis, waarna het tweede deel van de dag in het teken van in witvis staat.

Nog vóór zonsopkomst kiezen Marco en Daniël met een kaart op de motorkap hun stekken. Het plan: kribhoppen met spinhengels en shads. Snoekbaars is de meest verwachte vis. Genietend van de zonsopkomst en het kenmerkende rivierlandschap vangen de twee al snel enkele mooie exemplaren. Het hoge water stroomt ondertussen lekker door.

Na de lunch bergen Marco en Daniël hun kunstaashengels op en zetten ze koers naar de overkant van de rivier. Daar aangekomen gaat het vizier op witvis en suizen de eerste twee volle feederkorven door de lucht. Wederom hebben de heren succes, dit keer met een aantal voorns en brasems. Genietend van een ter plekke bereidde maaltijd besluit het duo een geslaagde, vangstrijke dag. 

Kijken dus: zondag 23 februari vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062