In deze een-na-laatste aflevering van dit VIS TV-seizoen reizen Marco en Daniël af naar de karakteristieke Noord-Hollandse polder. Daar gaat het duo met de pen en dode aasvisjes achter de snoekbaars aan.

Aan de Schermerringvaart vlakbij het pittoreske dorpje Driehuizen gaat het avontuur van start. Voor hun visserij gebruiken de heren lange, zachte hengels in combinatie met een nylon lijn. Daniël kent de stek en is in no-time aan het vissen, terwijl Marco nog even wegdroomt bij het schilderachtige landschap. Dan verzet ook ‘Kraal’ zijn zinnen en werpt hij zijn voorntje pal naast een brugpijler.

Lang duurt het niet voordat Marco’s speciale snoekbaarspen een korte, felle tik krijgt en rustig wegzeilt: een snoekbaars-aanbeet uit het boekje. De spanning is om te snijden, maar Marco blijft kalm. Geduldig laat hij de lijn strak lopen, zoekt contact met de vis en slaat kordaat aan. Even later glijdt de eerste snoekbaars in het net. Als hij slechts minuten later een vis voor Daniël landt, kan de dag al niet meer stuk. Wat zal de polder nog meer prijsgeven?

Je ziet het aanstaande zondag 15 maart vanaf 09:30 uur op RTL 7.

SPECTACULAIRE TELEVISIE

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en prachtige vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

OUTDOOR EN AVONTUUR

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

GERELATEERDE BERICHTEN
Je gevangen vis opeten - Een reactie van Marco Kraal

Marco Kraal reageert persoonlijk op één van de vele berichten die wij en Sportvisserij Nederland ontvangen over VIS TV Back to Nature. Lees hier zijn reactie.

play
Zeeforel op het Lauwersmeer

In deze vlog geen snoek of snoekbaars, maar Tamme gaat eens iets anders doen. Samen met zijn collega Marcus vissen ze met verschillende technieken op het Lauwersmeer op zeeforel.

 

Opnames VIS TV XL in volle gang

Voor het derde seizoen VIS TV XL reizen presentatoren Daniel, Jan Willem, Thom en Tamme kris-kras Nederland door op zoek naar de mooiste visserijen en interessante onderwerpen binnen de sportvisserij.

 

VIS TV Back to Nature gemist?

VIS TV 2020 zit er alweer op! Heb jij afleveringen van seizoen 2020 gemist of wil je de avonturen van Marco en Daniël gewoon nóg een keer zien? Dat kan, want vanaf volgende week zondag 29 maart wordt het complete seizoen herhaald. De uitzendingen zijn steeds op zondag om 09:30 uur op RTL 7.

play
Trollen op Friese snoeken

Tamme is nog een weekend het water opgegaan om met zijn vlogcamera achter de snoeken aan te gaan, nog net voor de gesloten tijd. Bekijk nu de nieuwe vlog! 

play
NIEUWE VLOG: SNOEKEN IN DENEMARKEN

Tamme is er weer op uit met zijn vismaat Werner en samen gaan ze een aantal dagen naar Denemarken. Gewapend met zijn vlogcamera starten ze de zoektocht naar grote Deense snoeken! Gaat dat lukken?

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062