Voor de twaalfde en laatste VIS TV-aflevering van dit seizoen rijden Marco en Daniël naar de Lithse Ham in Noord-Brabant. Op een zomerse dag gaan de twee hier werpend met kunstaas achter de roofvis aan.

In alle vroegte installeren de mannen hun basiskamp aan de oevers van de uitgestrekte Maasplas, die onder meer bekend staat om zijn grote baarzen en roofblei. Daniël vindt het water warm genoeg voor een zwembroek, terwijl Marco het bij zijn waadpak houdt. Terwijl het duo de plantenrijke ondieptes bestookt met onder meer poppers en plugjes, dromen ze hun hengels al krom. Al snel zijn de eerste rovers ook écht een feit.

Na de laatste lunch van het seizoen, die uitmondt in een culinaire ontdekkingsreis,  stappen Marco en Daniël in hun bellyboats in een poging om met broodkorsten winde te vangen. Die vissoort werkt vandaag helaas niet mee. Zodra ze terugschakelen naar het vertrouwde kunstaas, begint de teller weer te lopen. Zullen Marco en Daniël het seizoen met een bijzondere vangst afsluiten?

Je ziet het aanstaande zondag 22 maart vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

GERELATEERDE BERICHTEN
Je gevangen vis opeten - Een reactie van Marco Kraal

Marco Kraal reageert persoonlijk op één van de vele berichten die wij en Sportvisserij Nederland ontvangen over VIS TV Back to Nature. Lees hier zijn reactie.

play
Zeeforel op het Lauwersmeer

In deze vlog geen snoek of snoekbaars, maar Tamme gaat eens iets anders doen. Samen met zijn collega Marcus vissen ze met verschillende technieken op het Lauwersmeer op zeeforel.

 

Opnames VIS TV XL in volle gang

Voor het derde seizoen VIS TV XL reizen presentatoren Daniel, Jan Willem, Thom en Tamme kris-kras Nederland door op zoek naar de mooiste visserijen en interessante onderwerpen binnen de sportvisserij.

 

VIS TV Back to Nature gemist?

VIS TV 2020 zit er alweer op! Heb jij afleveringen van seizoen 2020 gemist of wil je de avonturen van Marco en Daniël gewoon nóg een keer zien? Dat kan, want vanaf volgende week zondag 29 maart wordt het complete seizoen herhaald. De uitzendingen zijn steeds op zondag om 09:30 uur op RTL 7.

play
Trollen op Friese snoeken

Tamme is nog een weekend het water opgegaan om met zijn vlogcamera achter de snoeken aan te gaan, nog net voor de gesloten tijd. Bekijk nu de nieuwe vlog! 

play
NIEUWE VLOG: SNOEKEN IN DENEMARKEN

Tamme is er weer op uit met zijn vismaat Werner en samen gaan ze een aantal dagen naar Denemarken. Gewapend met zijn vlogcamera starten ze de zoektocht naar grote Deense snoeken! Gaat dat lukken?

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062