In het vierde en laatste deel van de speciale jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – gaat Ed opnieuw achter de snoek aan met Bertus Rozemeijer, een onbetwist icoon binnen de Nederlandse roofvisserij en een van zijn trouwste gasten in het programma.

Net als in 2015 – toen het vizier samen met Ed en Marco eveneens op snoek ging – kiest Bertus de Kalenbergergracht tussen Ossenzijl en Kalenberg als strijdtoneel. 'Hoppend' van plek naar plek met de boot vist hij met Ed steeds korte stukken van de gracht af en vanaf de kant. Tussendoor blikt het duo terug naar eerdere deelnames van Bertus aan VIS TV. Van zijn allereerste optreden in 1996 – toen hij vanuit de boot op snoekbaars viste met kunstaas – komen zelfs archiefbeelden voorbij.

 

Pionier op kunstaasgebied

Aan de ‘oude’ Bertus – een gepassioneerd snoekvisser en een pionier op kunstaasgebied – blijkt maar nauwelijks iets veranderd als hij niet alleen enkele stokoude kunstaasjes toont, maar ook een paar van zijn laatste creaties. Ed hangt als vanouds aan zijn lippen en kijkt zijn ogen uit. Rest alleen nog de vraag: werkt de snoek ook mee?

Je ziet het aanstaande zondag 18 oktober vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Foto: Sander Boer

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Trailer VIS TV 2021

Op RTL 7 worden nu nog herhalingen van VIS TV uitgezonden, maar binnenkort starten de uitzendingen van de nieuwe serie al. Vanaf zondag 3 januari 2021 start het nieuwe seizoen vol visavonturen. Bekijk nu alvast de fraaie trailer om een indruk te krijgen van wat je begin volgend jaar kunt verwachten.

play
Oldskool seizoenen VIS TV nog eens te zien op RTL7

In de reeks Vis TV-afleveringen van deze week, 2013, komen weer de meest uiteenlopende visserijen aan bod. Zo werden opnamelocaties opnieuw bezocht en de stekken van toen met de vistechnieken van nu aangedaan.

play
Deze week VIS TV 2016 op RTL7

Vanaf vandaag zendt RTL7 het hele seizoen uit van VIS TV 2016. De afleveringen zijn te zien tussen 11.30 uur en 12.30 uur. 

play
VIS TV Archief 1996: Roofvissen met Bertus Rozemeijer

In de laatste aflevering van 25 Jaar VIS TV duiken we heel diep het archief in. In het eerste seizoen was Bertus Rozemeijer al te gast. In de seizoenen daarna is Bertus nog een aantal keer te gast geweest in verschillende roofvis reportages. Bekijk nu alvast de oude aflevering uit 1996!

 

play
RTL 7 zendt opnieuw VIS TV uit

Omdat VIS TV dit jaar 25 jaar bestaat, worden alle afleveringen nog eens uitgezonden van 2018 terug tot 2009. Meer info..

play
Strandvissen bij Domburg met Henri Karremans

In het 3e deel van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – komende zondag om 09:30 uur op RTL 7 – vist Ed Stoop vanaf het strand bij Domburg met zeevisser pur sang én huidig bondscoach bootvissen Henri Karremans. De doelsoorten zijn onder meer zeebaars en bot.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062