In de reeks Vis TV-afleveringen van deze week, 2010, komen weer de meest uiteenlopende visserijen aan bod. Lees meer...

We zijn zijn bij de laatste herhalingen aangekomen van VIS TV op RTL7. Deze week wordt 2010 nog eens uitgezonden en de week er op seizoen 2009. Meteen in het nieuwe jaar start VIS TV 2021!

Online zullen de nostaligische seizoenen nog wel verder terug tellen, tot aan het eerste seizoen, namelijk tot aan 1996!

Deze week worden de afleveringen van seizoen 2010 nog eens uitgezonden op de middag. Elke werkdag zendt RTL7 twee nostaligische afleveringen uit om 11.30 uur en om 12.00 uur.

Je kunt de afleveringen van VIS TV 2011 ook online bekijken.

VIS TV gemist

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Snoek en snoekbaars

In de Biesbosch vissen Daniel en Marco op grote snoek. Als de avond bijna valt, vangt Daniel een grote snoekbaars. Bekijk nu de eerste beelden!

play
‘STINKEND’ OP SNOEK IN AFLEVERING 3 VIS TV

Hongerig naar een nieuw visavontuur rijden de presentatoren in de derde aflevering van VIS TV naar het riviertje de Linge. Achterin de pick-up zit een koelbox gevuld met makreel en spiering. Zou het tweetal met deze ‘stinkende’ snacks een grote snoek kunnen verleiden?

play
Een prachtige ochtend

De natuur rond Elshout is prachtig. Gelegen net naast Waalwijk en een heel mooi stukje verstopte natuur. Bekijk nu alvast de eerste beelden van aflevering 2!

 

play
Hoppend op karper en witvis in aflevering 2

Na de aftrap van het nieuwe seizoen in Limburg strijkt VIS TV in de tweede aflevering neer vlakbij de Maas in Brabant. Zowel actief als statisch bevissen de presentatoren een serie zogenaamde ‘wielen’ – kleine, afgesloten plasjes pal onderaan de rivierdijk – en zetten ze hun zinnen op karper en witvis.

play
Roofblei en snoek!

Aan de oude watermolen aan de Tungelroyse Beek in Leudal is er even een momentje van chaos! Daniel en Marco vangen een snoek en een roofblei op hetzelfde moment! Bekijk nu de eerste beelden!

play
LIMBURGSE BEEKROVERS IN AFLEVERING 1 VIS TV 2021

De nieuwe reeks start op zondag 3 januari om 09:30 uur op RTL 7 en begint dit keer aan de Tungelroyse beek in Limburg, waar presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers achter de wit- én roofvis aan gaan.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062