Op RTL 7 worden nu nog herhalingen van VIS TV uitgezonden, maar binnenkort starten de uitzendingen van de nieuwe serie al. Vanaf zondag 3 januari 2021 start het nieuwe seizoen vol visavonturen. Bekijk nu alvast de fraaie trailer om een indruk te krijgen van wat je begin volgend jaar kunt verwachten.

Na een succesvolle start van de nieuwe presentatietandem met Marco en Daniël in 2020, ligt de lat voor het nieuwe seizoen van VIS TV weer hoog. Ook in 2021 gaan de twee weer op pad voor spannende visavonturen in de mooiste waternatuur van Nederland. Met inmiddels bijna alle opnamedagen voor de nieuwe reeks achter de rug, zijn de heren een heel eind op de goede weg. Zo doken ze onder meer met de kano de Noord-Hollandse polder om te gaan penvissen op karper, visten ze trottend op winde, brasem en roofblei langs de Kromme Rijn, bikkelden ze in hondenweer op de kribben van de Waal voor roofvis, en trokken ze hun waadpakken aan om te gaan vliegvissen op de wit- en roofvis van de Berkel.

Marco Kraal: "Zelfs na 25 jaar VIS TV blijkt Nederland nog altijd tal van onbekende stekken te herbergen. Vaak midden in de natuur, waar je bijna niemand tegenkomt en waar sportvissen een vorm van mindfulness wordt."

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Zeeforel vangen op het Lauwersmeer

Tamme vist samen met Henk Mensinga op zeeforel op het Lauwersmeer in de eerste aflevering van VIS TV XL van dit jaar. Check nu alvast de eerste beelden!

play
Met kunstaas op baars en zeeforel in eerste aflevering VIS TV XL 2021

Wie aanstaande zondagochtend niet zélf aan het water zit, kan om 09:30 uur terecht op RTL 7 voor de start van het hagelnieuwe seizoen van VIS TV XL. In de eerste aflevering gaat het vizier onder meer op zeeforel en baars.

VIS TV XL en De Visvrouwen gaan binnenkort weer van start!

Wie ook deze zomer op televisie van sportvissen wil blijven genieten, kan vanaf zondag 16 mei terecht op RTL 7 voor de kick-off van VIS TV XL 2021. In de eerste aflevering van het hagelnieuwe seizoen gaat het vizier onder meer op grote baarzen, forel en vissen vanaf het strand.

play
Soms zit het ook voor Daniel tegen

Tijdens het vissen aan de IJssel bij Spankeren haakt Daniel een grote barbeel, alleen lost hij deze mooie vis helaas. Herkenbaar? Check nu alvast de eerste beelden van de laatste aflevering van dit seizoen.

play
WITVIS EN IJSSELBARBEEL IN SLOTAFLEVERING VIS TV

In de twaalfde en laatste aflevering van seizoen 2021 reizen de presentatoren van VIS TV af naar de IJssel. Daar laden ze hun feederspullen uit de pickup en zetten ze hun tocht naar de rivier te voet voort.

play
PER KAJAK OP FRIESE VEENSNOEK IN VIS TV

In het prachtige Veenwouden – een bijzonder natuurgebied in hartje Friesland bomvol snoek – laten de presentatoren van VIS TV in aflevering 11 hun kajak te water. Omgeven door bos, brede rietkragen en plompenbladen zetten ze koers naar de eerste stek.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062