Op RTL 7 worden nu nog herhalingen van VIS TV uitgezonden, maar binnenkort starten de uitzendingen van de nieuwe serie al. Vanaf zondag 3 januari 2021 start het nieuwe seizoen vol visavonturen. Bekijk nu alvast de fraaie trailer om een indruk te krijgen van wat je begin volgend jaar kunt verwachten.

Na een succesvolle start van de nieuwe presentatietandem met Marco en Daniël in 2020, ligt de lat voor het nieuwe seizoen van VIS TV weer hoog. Ook in 2021 gaan de twee weer op pad voor spannende visavonturen in de mooiste waternatuur van Nederland. Met inmiddels bijna alle opnamedagen voor de nieuwe reeks achter de rug, zijn de heren een heel eind op de goede weg. Zo doken ze onder meer met de kano de Noord-Hollandse polder om te gaan penvissen op karper, visten ze trottend op winde, brasem en roofblei langs de Kromme Rijn, bikkelden ze in hondenweer op de kribben van de Waal voor roofvis, en trokken ze hun waadpakken aan om te gaan vliegvissen op de wit- en roofvis van de Berkel.

Marco Kraal: "Zelfs na 25 jaar VIS TV blijkt Nederland nog altijd tal van onbekende stekken te herbergen. Vaak midden in de natuur, waar je bijna niemand tegenkomt en waar sportvissen een vorm van mindfulness wordt."

GERELATEERDE BERICHTEN
play
De winde is actief

Vroeg aangekomen aan de Kromme Rijn zijn de windes al erg actief. De vis aast op het brood  aan het oppervlak van Daniel en Marco. Bekijk nu de eerste beelden!

play
Driftend op witvis in aflevering 4 VIS TV 2021

Voor de vierde aflevering van het seizoen zetten de presentatoren van VIS TV hun zinnen op witvis. Licht bepakt struinen ze honderden meters langs de Kromme Rijn bij Utrecht en laten ze hun dobbers en brood meedrijven op de stroming.

play
Snoek en snoekbaars

In de Biesbosch vissen Daniel en Marco op grote snoek. Als de avond bijna valt, vangt Daniel een grote snoekbaars. Bekijk nu de eerste beelden!

play
‘STINKEND’ OP SNOEK IN AFLEVERING 3 VIS TV

Hongerig naar een nieuw visavontuur rijden de presentatoren in de derde aflevering van VIS TV naar het riviertje de Linge. Achterin de pick-up zit een koelbox gevuld met makreel en spiering. Zou het tweetal met deze ‘stinkende’ snacks een grote snoek kunnen verleiden?

play
Een prachtige ochtend

De natuur rond Elshout is prachtig. Gelegen net naast Waalwijk en een heel mooi stukje verstopte natuur. Bekijk nu alvast de eerste beelden van aflevering 2!

 

play
Hoppend op karper en witvis in aflevering 2

Na de aftrap van het nieuwe seizoen in Limburg strijkt VIS TV in de tweede aflevering neer vlakbij de Maas in Brabant. Zowel actief als statisch bevissen de presentatoren een serie zogenaamde ‘wielen’ – kleine, afgesloten plasjes pal onderaan de rivierdijk – en zetten ze hun zinnen op karper en witvis.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062