In het dertiende seizoen van Vis TV laten presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal het concept van 'De missie' los. In plaats daarvan gaan Ed en Marco in deze nieuwe serie gewoon lekker ongedwongen samen vissen.

 

Ze gaan met een Landrover op pad en reizen kriskras door Nederland om op allerlei mooie en interessante visstekken op verschillende manieren bekende en minder bekende vissoorten te vangen. Zo gaan ze dit seizoen ijsvissen in Spakenburg, vijvervissen in vijver 't Turkaa in Diessen (nabij Tilburg), karperen en witvissen in de Flevopolder en penvissen op karper in de polder bij Hellevoetsluis.

Aflevering        
01 IJsvissen in Spakenburg        
02 Zeevissen in Zuid-Holland        
03 Snoeken in de polder        
04 Alround in 't Turka        
05 Karperen met de pen Hellevoetsluis        
06 Feedervissen in de Lek bij Schoonhoven        
07 Flevoland        
08 Bovenslinge        
09 Ruisvoorns in 't Twiske        
10 Feederen en barbelen op de IJssel        
11 Geepvissen  in 't Zeeuwse Westkapelle        
12 Naarden Vesting, diverse visserij
GERELATEERDE BERICHTEN
play
Zeeforel vangen op het Lauwersmeer

Tamme vist samen met Henk Mensinga op zeeforel op het Lauwersmeer in de eerste aflevering van VIS TV XL van dit jaar. Check nu alvast de eerste beelden!

play
Met kunstaas op baars en zeeforel in eerste aflevering VIS TV XL 2021

Wie aanstaande zondagochtend niet zélf aan het water zit, kan om 09:30 uur terecht op RTL 7 voor de start van het hagelnieuwe seizoen van VIS TV XL. In de eerste aflevering gaat het vizier onder meer op zeeforel en baars.

VIS TV XL en De Visvrouwen gaan binnenkort weer van start!

Wie ook deze zomer op televisie van sportvissen wil blijven genieten, kan vanaf zondag 16 mei terecht op RTL 7 voor de kick-off van VIS TV XL 2021. In de eerste aflevering van het hagelnieuwe seizoen gaat het vizier onder meer op grote baarzen, forel en vissen vanaf het strand.

play
Soms zit het ook voor Daniel tegen

Tijdens het vissen aan de IJssel bij Spankeren haakt Daniel een grote barbeel, alleen lost hij deze mooie vis helaas. Herkenbaar? Check nu alvast de eerste beelden van de laatste aflevering van dit seizoen.

play
WITVIS EN IJSSELBARBEEL IN SLOTAFLEVERING VIS TV

In de twaalfde en laatste aflevering van seizoen 2021 reizen de presentatoren van VIS TV af naar de IJssel. Daar laden ze hun feederspullen uit de pickup en zetten ze hun tocht naar de rivier te voet voort.

play
PER KAJAK OP FRIESE VEENSNOEK IN VIS TV

In het prachtige Veenwouden – een bijzonder natuurgebied in hartje Friesland bomvol snoek – laten de presentatoren van VIS TV in aflevering 11 hun kajak te water. Omgeven door bos, brede rietkragen en plompenbladen zetten ze koers naar de eerste stek.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062