In het dertiende seizoen van Vis TV laten presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal het concept van 'De missie' los. In plaats daarvan gaan Ed en Marco in deze nieuwe serie gewoon lekker ongedwongen samen vissen.

 

Ze gaan met een Landrover op pad en reizen kriskras door Nederland om op allerlei mooie en interessante visstekken op verschillende manieren bekende en minder bekende vissoorten te vangen. Zo gaan ze dit seizoen ijsvissen in Spakenburg, vijvervissen in vijver 't Turkaa in Diessen (nabij Tilburg), karperen en witvissen in de Flevopolder en penvissen op karper in de polder bij Hellevoetsluis.

Aflevering        
01 IJsvissen in Spakenburg        
02 Zeevissen in Zuid-Holland        
03 Snoeken in de polder        
04 Alround in 't Turka        
05 Karperen met de pen Hellevoetsluis        
06 Feedervissen in de Lek bij Schoonhoven        
07 Flevoland        
08 Bovenslinge        
09 Ruisvoorns in 't Twiske        
10 Feederen en barbelen op de IJssel        
11 Geepvissen  in 't Zeeuwse Westkapelle        
12 Naarden Vesting, diverse visserij
GERELATEERDE BERICHTEN
play
De winde is actief

Vroeg aangekomen aan de Kromme Rijn zijn de windes al erg actief. De vis aast op het brood  aan het oppervlak van Daniel en Marco. Bekijk nu de eerste beelden!

play
Driftend op witvis in aflevering 4 VIS TV 2021

Voor de vierde aflevering van het seizoen zetten de presentatoren van VIS TV hun zinnen op witvis. Licht bepakt struinen ze honderden meters langs de Kromme Rijn bij Utrecht en laten ze hun dobbers en brood meedrijven op de stroming.

play
Snoek en snoekbaars

In de Biesbosch vissen Daniel en Marco op grote snoek. Als de avond bijna valt, vangt Daniel een grote snoekbaars. Bekijk nu de eerste beelden!

play
‘STINKEND’ OP SNOEK IN AFLEVERING 3 VIS TV

Hongerig naar een nieuw visavontuur rijden de presentatoren in de derde aflevering van VIS TV naar het riviertje de Linge. Achterin de pick-up zit een koelbox gevuld met makreel en spiering. Zou het tweetal met deze ‘stinkende’ snacks een grote snoek kunnen verleiden?

play
Een prachtige ochtend

De natuur rond Elshout is prachtig. Gelegen net naast Waalwijk en een heel mooi stukje verstopte natuur. Bekijk nu alvast de eerste beelden van aflevering 2!

 

play
Hoppend op karper en witvis in aflevering 2

Na de aftrap van het nieuwe seizoen in Limburg strijkt VIS TV in de tweede aflevering neer vlakbij de Maas in Brabant. Zowel actief als statisch bevissen de presentatoren een serie zogenaamde ‘wielen’ – kleine, afgesloten plasjes pal onderaan de rivierdijk – en zetten ze hun zinnen op karper en witvis.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062