Wie ook deze zomer op televisie van sportvissen wil blijven genieten, kan vanaf zondag 16 mei terecht op RTL 7 voor de kick-off van VIS TV XL 2021. In de eerste aflevering van het hagelnieuwe seizoen gaat het vizier onder meer op grote baarzen, forel en vissen vanaf het strand.

In de eerste aflevering vissen Daniel en Pieter Beelen in IJmuiden op allerlei zeevissoorten, met als doel deze te herkennen met de nieuwe Vissenscanner app. De Vissenscanner app werkt nu ook op het zoute.

Thom vist samen met Willem Romeijn op grote baars met verschillende technieken. Tamme is te vinden aan het Lauwersmeer waar hij samen met Henk Mensinga vist op zeeforel en Marco reist af naar Dalfsen, waar hij een kijkje neemt bij het onderzoeken en zenderen van houting.

Daarnaast is de nieuwe serie van De Visvrouwen nu in volle productie. De serie start op 30 mei en is dit jaar niet 4, maar 6 afleveringen lang te zien op zondagmiddag op RTL4.

Ook dit jaar reizen Paula en Nathalie het hele land door voor leuke en nieuwe visavonturen. Zo vissen ze in het midden van het land aan de Kromme Rijn en vissen ze vanaf het strand in Castricum. Uiteraard komen het roofvissen, witvissen en het karperen ook dit jaar weer aan bod.


Foto: Sander Boer

Op de social media kanalen van De Visvrouwen en VIS TV kun je al een kijkje achter de schermen nemen.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Geepvissen en trollen op snoek

Liefhebbers van sportvistelevisie kunnen aanstaande zondag weer uitzien naar een kersverse VIS TV XL. In deze aflevering vissen de presentatoren onder meer op geep én trollend op snoek vanuit de boot.

play
Trainen met jeugdtalent en karperen met TikTok Tammo

De jongere generatie sportvissers krijgt aanstaande zondag volop aandacht in VIS TV XL. Drie van de vier presentatoren begeven zich naar het noordoosten van het land, terwijl presentator Daniël Weyers naar Gorinchem afreist.

play
Vliegvissen en methodfeederen op zeelt in VIS TV XL

Voor een nieuw visavontuur op het stromende water komen aanstaande zondag de vliegvishengels tevoorschijn in VIS TV XL. Ook vissen de presentatoren onder meer achter zogenaamde langsdammen in de Waal.

play
Feedervissen op winde en roofvissen in aflevering 3

Fans van VIS TV XL kunnen met het weekend in het vooruitzicht alweer uitzien naar het derde deel van dit seizoen. In deze aflevering vissen de presentatoren onder meer op winde aan de Overijsselse Vecht en op roofvis vanuit de boot.

play
Daniel vangt grote baars

Bij het sluisje aan de noordkant van de singel in Utrecht, weet Daniel een mooie baars te vangen.
Zondagochtend 09:30 uur zie je de rest in VIS TV XL, een uur lang vissen op RTL7!

play
Streetfishing in Utrecht en karpervissen in aflevering 2 VIS TV XL

Liefhebbers van sportvis-tv kunnen aanstaande zondagochtend weer afstemmen op RTL 7 voor de tweede aflevering van VIS TV XL. In dit deel vissen de presentatoren onder meer in Utrecht en op karper met de vaste stok.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062