Wie ook deze zomer op televisie van sportvissen wil blijven genieten, kan vanaf zondag 16 mei terecht op RTL 7 voor de kick-off van VIS TV XL 2021. In de eerste aflevering van het hagelnieuwe seizoen gaat het vizier onder meer op grote baarzen, forel en vissen vanaf het strand.

In de eerste aflevering vissen Daniel en Pieter Beelen in IJmuiden op allerlei zeevissoorten, met als doel deze te herkennen met de nieuwe Vissenscanner app. De Vissenscanner app werkt nu ook op het zoute.

Thom vist samen met Willem Romeijn op grote baars met verschillende technieken. Tamme is te vinden aan het Lauwersmeer waar hij samen met Henk Mensinga vist op zeeforel en Marco reist af naar Dalfsen, waar hij een kijkje neemt bij het onderzoeken en zenderen van houting.

Daarnaast is de nieuwe serie van De Visvrouwen nu in volle productie. De serie start op 30 mei en is dit jaar niet 4, maar 6 afleveringen lang te zien op zondagmiddag op RTL4.

Ook dit jaar reizen Paula en Nathalie het hele land door voor leuke en nieuwe visavonturen. Zo vissen ze in het midden van het land aan de Kromme Rijn en vissen ze vanaf het strand in Castricum. Uiteraard komen het roofvissen, witvissen en het karperen ook dit jaar weer aan bod.


Foto: Sander Boer

Op de social media kanalen van De Visvrouwen en VIS TV kun je al een kijkje achter de schermen nemen.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Zeeforel vangen op het Lauwersmeer

Tamme vist samen met Henk Mensinga op zeeforel op het Lauwersmeer in de eerste aflevering van VIS TV XL van dit jaar. Check nu alvast de eerste beelden!

play
Met kunstaas op baars en zeeforel in eerste aflevering VIS TV XL 2021

Wie aanstaande zondagochtend niet zélf aan het water zit, kan om 09:30 uur terecht op RTL 7 voor de start van het hagelnieuwe seizoen van VIS TV XL. In de eerste aflevering gaat het vizier onder meer op zeeforel en baars.

play
Soms zit het ook voor Daniel tegen

Tijdens het vissen aan de IJssel bij Spankeren haakt Daniel een grote barbeel, alleen lost hij deze mooie vis helaas. Herkenbaar? Check nu alvast de eerste beelden van de laatste aflevering van dit seizoen.

play
WITVIS EN IJSSELBARBEEL IN SLOTAFLEVERING VIS TV

In de twaalfde en laatste aflevering van seizoen 2021 reizen de presentatoren van VIS TV af naar de IJssel. Daar laden ze hun feederspullen uit de pickup en zetten ze hun tocht naar de rivier te voet voort.

play
PER KAJAK OP FRIESE VEENSNOEK IN VIS TV

In het prachtige Veenwouden – een bijzonder natuurgebied in hartje Friesland bomvol snoek – laten de presentatoren van VIS TV in aflevering 11 hun kajak te water. Omgeven door bos, brede rietkragen en plompenbladen zetten ze koers naar de eerste stek.

play
VLIEGVISSEN OP WIT- EN ROOFVIS IN VIS TV

Met hun vliegvishengels achterin en een kano bovenop de pick-up rijden de presentatoren van VIS TV in aflevering 10 naar het oosten van het land. Aan de Berkel – een kleine, traag stromende rivier – vissen ze een dag lang met een combinatie van kunstvliegen en streamers.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062