Na 25 jaar het populaire RTL 7-programma VIS TV te hebben gepresenteerd, verruilt Marco Kraal het tweedimensionale beeldscherm voor het driedimensionale theater. In zijn eerste theatervoorstelling Vis! neemt hij je mee in de wereld van het vissen. Vissenkennis heeft hij te over, want naast tv-presentator is hij ook bioloog en hoofdredacteur van het magazine Visionair. Vis! toert van 09 oktober tot 19 december door heel Nederland.

Vissen zijn toch oninteressante, koude slijmerige dieren die niet zo fris ruiken? En is het vangen ervan niet een ongelofelijk saaie bezigheid, iets met een hengel waar aan beide kanten een dooie pier aan bengelt?  Niets is minder waar. “Vissen zijn uitermate boeiende dieren die in een mysterieuze wereld leven. Een wereld waar behalve vissers en duikers niemand weet van heeft. Het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen”, aldus Marco Kraal.

Vis! staat garant voor een avond vol spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis.
In een anderhalf uur durend spektakel sleurt Marco je mee onder water en laat hij je kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoeken, leergierige karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen.

Data en kaarten

Kijk voor een overzicht van de speeldata in oktober, november en december op ntk.nl. Daar kun je ook online tickets bestellen.

 

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Driftend op serpeling en high tech karpervissen in slotaflevering VIS TV XL

In de laatste aflevering van het seizoen – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – vissen de presentatoren onder meer op serpeling en high tech op karper.

play
Vismigratie-onderzoek en vliegvissen op karper in VIS TV XL

De één na laatste aflevering van VIS TV XL – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – is een uitgesproken visrijke én leerzame uitzending. De presentatoren vissen onder meer op karper met de vliegenlat en op winde aan de rivier.

play
Geepvissen en trollen op snoek

Liefhebbers van sportvistelevisie kunnen aanstaande zondag weer uitzien naar een kersverse VIS TV XL. In deze aflevering vissen de presentatoren onder meer op geep én trollend op snoek vanuit de boot.

play
Trainen met jeugdtalent en karperen met TikTok Tammo

De jongere generatie sportvissers krijgt aanstaande zondag volop aandacht in VIS TV XL. Drie van de vier presentatoren begeven zich naar het noordoosten van het land, terwijl presentator Daniël Weyers naar Gorinchem afreist.

play
Vliegvissen en methodfeederen op zeelt in VIS TV XL

Voor een nieuw visavontuur op het stromende water komen aanstaande zondag de vliegvishengels tevoorschijn in VIS TV XL. Ook vissen de presentatoren onder meer achter zogenaamde langsdammen in de Waal.

play
Feedervissen op winde en roofvissen in aflevering 3

Fans van VIS TV XL kunnen met het weekend in het vooruitzicht alweer uitzien naar het derde deel van dit seizoen. In deze aflevering vissen de presentatoren onder meer op winde aan de Overijsselse Vecht en op roofvis vanuit de boot.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062