Deze week vissen Marco en Daniel in VIS TV Hollandse stekken midden tussen de tulpen. Ze zijn in de Hollandse bollenstreek te vinden, in het Zuid Hollandse Hillegom. De mannen vissen met de penhengel op brasem en karper.

Vissen met de pen

Vissen met de pen is een veel gebruikte en spannende techniek. Ligt bepakt, struinend langs het water, turend naar een dobbertje. Karpers eten van de bodem en daarom is het belangrijk om je pen goed uit te peilen.

De bollenvelden

De bollenvelden, ook wel de bollenstreek genoemd, loopt vanaf Hillegom helemaal tot aan Leiden. Het gebied is wereldberoemd en trekt jaarlijks vele internationale toeristen. Leuk feitje: In de 17e eeuw hadden we te maken met de ‘bollengekte’, en werd voor één bol de prijs van een Amsterdams grachtenpand betaald. Vandaag de dag vliegen de bollen de hele wereld over en is dit gebied heel belangrijk voor de Nederlandse economie. Daarnaast vormt dit prachtige gebied het decor voor VIS TV Hollandse stekken!

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Leidse snoeken

Deze week gaan Daniel en Marco vissen, met doodaas, op snoek. Met het oude centrum van Leiden als decor verplaatsen de mannen de hele dag van stek om de kans op een Leidse rover zo groot mogelijk te maken.

play
Vissen op Haai!

Deze week gaan Daniel en Tamme op een wel heel bijzonder avontuur. De mannen gaan namelijk vissen op haai. In Nederland! Daarvoor reizen ze af naar de Oosterscheldekering, dit is de ideale plek om in Nederland een haai te vangen!

play
Nederrijnse brasems

Deze week in VIS TV bevissen Marco en Tamme de Nederrijn. Ze vissen in de zwaaikom ter hoogte van Oosterbeek. Met een lekker voertje en feeder proberen de mannen de brasem te verleiden.

play
Snoekbaars op het Lauwersmeer

Marco en Tamme gaan deze week vissen op en rond het Lauwersmeer. Ze varen met de boot door de uitgestrekte natuur met als doel een mooie snoekbaars. Om deze snoekbaars te verleiden vissen de mannen met de shad.

play
Goudse brasems

Deze week gaan Daniel en Marco penvissen in het historisch centrum van Gouda. Licht bepakt met een bakje maden en een blikje mais gaan de mannen achter de brasem en voorn aan. Voor deze visserij hoppen we van stek naar stek

play
Forel op de Geul

Deze week beleven Daniel en Marco een heel bijzonder visavontuur. De mannen gaan namelijk vissen op Forel in de Geul. Dit riviertje stroomt door het prachtige Limburgse landschap.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062