Met een koelbox vol ingevroren vis brengen Marco en Daniel een bezoekje aan Kinderdijk. Kinderdijk vormt het decor voor deze aflevering. De mannen vissen statisch op snoek.

Snoek

Om de kans op snoek te vergroten stappen Marco en Daniel aan boord bij Albert Dekker. Hij kent Kinderdijk als geen ander. Met de boot weet hij de heren naar de beste stekken te brengen. Ze maken gebruik van zogenoemde ‘diepvriesvissen’.

Kinderdijk

Kinderdijk is een echte oer-Hollandse stek. Deze bijzondere plek draagt een hoop geschiedenis met zich mee. Bij Kinderdijk wordt als sinds jaar en dag gevochten tegen het water. Het gebied ligt namelijk onder de zeespiegel. De kracht van de wind wordt gebruikt om het gebied droog te houden.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Leidse snoeken

Deze week gaan Daniel en Marco vissen, met doodaas, op snoek. Met het oude centrum van Leiden als decor verplaatsen de mannen de hele dag van stek om de kans op een Leidse rover zo groot mogelijk te maken.

play
Vissen op Haai!

Deze week gaan Daniel en Tamme op een wel heel bijzonder avontuur. De mannen gaan namelijk vissen op haai. In Nederland! Daarvoor reizen ze af naar de Oosterscheldekering, dit is de ideale plek om in Nederland een haai te vangen!

play
Nederrijnse brasems

Deze week in VIS TV bevissen Marco en Tamme de Nederrijn. Ze vissen in de zwaaikom ter hoogte van Oosterbeek. Met een lekker voertje en feeder proberen de mannen de brasem te verleiden.

play
Snoekbaars op het Lauwersmeer

Marco en Tamme gaan deze week vissen op en rond het Lauwersmeer. Ze varen met de boot door de uitgestrekte natuur met als doel een mooie snoekbaars. Om deze snoekbaars te verleiden vissen de mannen met de shad.

play
Goudse brasems

Deze week gaan Daniel en Marco penvissen in het historisch centrum van Gouda. Licht bepakt met een bakje maden en een blikje mais gaan de mannen achter de brasem en voorn aan. Voor deze visserij hoppen we van stek naar stek

play
Forel op de Geul

Deze week beleven Daniel en Marco een heel bijzonder visavontuur. De mannen gaan namelijk vissen op Forel in de Geul. Dit riviertje stroomt door het prachtige Limburgse landschap.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062