Deze week gooien Marco en Daniel het vissen over een andere boeg. De mannen gaan een keer zèlf het water op. We zijn deze week in de stad Utrecht. Hier zullen de heren gaan vissen vanuit de bellyboat. Marco gaat aan de gang met de vliegenhengel en  Daniel pakt zijn spinhengel om met kunstaas te gaan vissen.

Vissen vanuit een bellyboat

Een bellyboat is een soort boot die geschikt is om vanuit te vissen. De bellyboat is eigenlijk een soort drijvend zitje in het water. De visser die in de bellyboat zit heeft zijn benen met daaraan flippers in het water hangen hiermee kan vaart worden gemaakt. Met een bellyboat kan een visser dus gemakkelijk op een stek komen waar er niet vanaf de kant kan worden gevist. Daarnaast is het vissen uit een bellyboat ook heel avontuur.

Utrecht

De stad Utrecht ligt in het midden van Nederland. Je zou het misschien niet gelijk zeggen maar in deze stad kan goed worden gevist; bijvoorbeeld in delen van de singel. Daarnaast mag er ook in de grachten van Utrecht worden gevist.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062