Deze week vissen Marco en Daniel op een oer-Hollandse stek. Ze zijn in de Noordoostpolder. Hier zullen gaan ze feederen aan het Kadoelermeer. In de loop van de dag verkassen ze meerdere keren. Dit om hun kansen zo veel mogelijk te spreiden. De visdag start bij Schokland. Dit is een voormalig eiland dat in de Zuiderzee lag. Hier maken ze een mooie zonsopgang mee.  

Schokland

Schokland is een eiland gelegen in de voormalige Zuiderzee. Door de drooglegging van de Noordoostpolder in 1942 maakt het eiland nu deel uit van het vaste lande en staat nu op de werelderfgoedlijst van UNSESCO.

Feederen

Feedervissen is een populaire manier van vissen in Nederland. Met een feederhengel kun je makkelijk op veel verschillende plekken vissen. Met deze hengel kun je veel stekken bereiken die je nooit zou kunnen bereiken met een vaste stok. Dit maakt de vangkansen van feederen veel groter.  

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062