Zit jij aanstaande zondagochtend weer klaar voor VIS TV XL? In de achtste aflevering van dit seizoen vist presentator Daniël Weijers op roofvis op Nederlands grootste binnenwater: het IJsselmeer. Jan Willem Wijers gaat roofvissen met een bewoner van een zorghuis en diens begeleider.

Daniël stapt aan boord bij roofvis-expert Patrick van der Wal om het IJsselmeer op te gaan. Op dit immense water haalt het duo alles uit de kast om de rovers aan de schubben te komen. Patrick doet zijn techniek uit de doeken en vertelt enthousiast waarom hij zo graag op het IJsselmeer vist. Op zo’n groot water lijkt het echter zoeken naar een speld in een hooiberg om vis te vinden. Lukt het hen toch om genoeg roofvis voor de camera te krijgen?

Vissen zonder opa
Vandaag gaat Jan Willem op bezoek bij een zorghuis waar hij Giovanni – die licht verstandelijk beperkt is – en zijn zorgbegeleider oppikt voor een roofvis-sessie. Giovanni viste graag met zijn opa, maar na zijn overlijden was hij zijn vismaat kwijt. De oplossing bood zich aan in de vorm van zorgbegeleider Johnny Driessen: die is ook gek van vissen. Met zijn drieën vissen ze op roofvis aan de oevers van het Pannerdensch kanaal. 

Kijken dus: aanstaande zondag 10 juli om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
VIS TV XL 2022 aflevering 7

In de zevende aflevering van VIS TV XL vist presentator Thom Beentjes op Limburgse riviervissen, bezoekt Jan Willem Weijers buitenbeurs Meerval Mania en gaat Tamme Smit op stap met een beroepsvisser.

play
VIS TV XL 2022 aflevering 6

Deze week in VIS TV XL gaat Daniel streetvissen in Zwolle, Thom maakt kennis met een onderzoek over PTSS en vissen en reist Tamme af naar het mooie Friesland om te gaan vliegvissen. Je ziet het deze zondag in VIS TV XL om 09:30. RTL7

play
VIS TV XL 2022 aflevering 5

Het vangen van zoveel mogelijk zeevissoorten staan komend weekend centraal in VIS TV XL. In de vijfde aflevering van het seizoen – te zien op zondagochtend 09:30 uur op RTL 7 – gaan de presentatoren ook bij een karperdokter langs.

play
VIS TV XL 2022 aflevering 4

Presentator Daniël Weijers gaat in deze aflevering op pad met Hyppo Wanders voor een vliegvisavontuur in Twente. De heren stappen in hun bellyboats bij de Regge en vissen vanaf de kant aan de Dinkel, waarbij serpeling en voorn de doelsoorten zijn. Tamme trekt naar het Friese wad om een visdag van het Open Fries Kampioenschap Kustvissen te volgen. Fanatiek kustvisser Ronnie van Beem laat Tamme zien hoe hij zo’n dag beleeft en wat hem in het kustvissen drijft.

play
VIS TV XL 2022 aflevering 3

Deze week in VIS TV XL reizen Thom en Pieter af naar het pittoreske Limburgse Thorn. Hier gaan ze voor het vangen van een kopvoorn. Liselot duikt deze week in de sportvisregels. Daniël gaat op pad met ecoloog en filmer Arthur de Bruin en neemt een kijkje in de Nederlandse onderwaterwereld. Je ziet het aankomende zondag om 09:30u. op RTL7

 

play
VIS TV XL 2022 aflevering 2

In de tweede aflevering van VIS TV XL duiken Tamme en Daniel samen in de wereld van het hightech roofvissen, gaat Liselot op onderzoek uit aan de Waal en vist Thom aan de kust met wereldkampioen Linda van de Velde.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062