Zondag 1 januari begint het nieuwe seizoen van VIS TV. Marco, Daniel en Tamme reizen ook dit seizoen weer kris kras door Nederland. Ze zullen verschillende plekken aan doen waar mooie vissen te vangen zijn. Marco en Tamme trappen het nieuwe seizoen af in de Biesbosch. Hier gaan ze vissen op roofblei en winde.

Roofblei
Marco en tamme starten de dag in alle vroegte aan de nieuwe Merwede. Het ideale moment om op roofblei te vissen, de vis die jaagt op kleine witvis. Onze vissers beginnen met klein kunstaas en werpen zich een tennisarm om een mooie roofblei te vangen. Of het ze ook lukt zie je zondag in de aflevering.

Winde
De Biesbosch staat niet alleen bekend om zijn grote roofbleien ook de winde is er in grote getalen aanwezig. Marco en Tamme trekken dieper het natuurgebied in om aan een van de goed verscholen kreken te gaan dobbervissen op deze bijzondere witvis.

Biesbosch
De Biesbosch is een nationaal park in het zuiden van Nederland. Het is een zeer waterrijke omgeving en staat bekend om zijn zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Er zijn in de Biesbosch verschillende mogelijkheden om te kunnen vissen en bijna al het water is ingebracht. Dus met een VISpas kun je hier als sportvisser prima vertoeven. 

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Deventer roofvisavontuur

Deze week zijn Marco en Tamme al vroeg uit de veren. Ze gaan namelijk vissen op snoekbaars en baars vanaf de kant. Ze hebben gekozen om hun geluk te beproeven in Deventer. Met een opkomende zon zien de mannen de stad ontwaken en hopen hun eerste vis binnen te halen. Kijken dus naar VIS TV om 09:30u op RTL7.

play
Karper vissen bij kasteel Limbricht

Deze week vissen Marco en Tamme op een historische locatie. Ze zijn bij kasteel Limbricht waar ze gaan vissen met de pen op Karper. Tamme kiest ervoor om te vissen met wormen en mais. Marco gooit het over een andere boeg en start de dag met een hondenbrokje. Kijken dus naar VIS TV aankomende zondag om 09:30u op RTL7.

OUT NOW! Het enige echte VIS TV nummer

OUT NOW! Het enige echte VIS TV nummer ‘De Visser’ gemaakt door JW Roy en Christon. Vanaf nu te beluisteren op Spotify.

 

play
Viegvissen op Urk

Daniel en Marco gaan deze week vliegvissen op het voormalige eiland Urk. Dit doen ze in de karakteristieke haven van het vissersdorpje. De mannen zijn al vroeg te vinden op het eiland en kunnen niet wachten om hun eerste vis uit het water te halen. Kijken dus naar VIS TV aankomende zondag op 09:30u RTL7.

play
Achter de zeebaars aan op Ameland

Deze week zijn Marco en Tamme op ‘vakantie’. Ze pakken de boot naar Ameland, waar een nieuw visavontuur ze op de loer ligt. De mannen starten met vissen vanaf het strand. Al wadend gaan ze met shads achter de zeebaars aan.

play
Vliegvissen in Twente

Deze week vissen Daniel en Tamme in Twente. Ze gaan hier met de vlieghengel vissen op baars, ruisvoorn en snoek. Dit doen ze in het mooie natuurgebied De Doorbraak. Al vissend zullen de mannen het mooie natuurgebied gaan verkennen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062