Zondag 1 januari begint het nieuwe seizoen van VIS TV. Marco, Daniel en Tamme reizen ook dit seizoen weer kris kras door Nederland. Ze zullen verschillende plekken aan doen waar mooie vissen te vangen zijn. Marco en Tamme trappen het nieuwe seizoen af in de Biesbosch. Hier gaan ze vissen op roofblei en winde.

Roofblei
Marco en tamme starten de dag in alle vroegte aan de nieuwe Merwede. Het ideale moment om op roofblei te vissen, de vis die jaagt op kleine witvis. Onze vissers beginnen met klein kunstaas en werpen zich een tennisarm om een mooie roofblei te vangen. Of het ze ook lukt zie je zondag in de aflevering.

Winde
De Biesbosch staat niet alleen bekend om zijn grote roofbleien ook de winde is er in grote getalen aanwezig. Marco en Tamme trekken dieper het natuurgebied in om aan een van de goed verscholen kreken te gaan dobbervissen op deze bijzondere witvis.

Biesbosch
De Biesbosch is een nationaal park in het zuiden van Nederland. Het is een zeer waterrijke omgeving en staat bekend om zijn zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Er zijn in de Biesbosch verschillende mogelijkheden om te kunnen vissen en bijna al het water is ingebracht. Dus met een VISpas kun je hier als sportvisser prima vertoeven. 

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Leidse snoeken

Deze week gaan Daniel en Marco vissen, met doodaas, op snoek. Met het oude centrum van Leiden als decor verplaatsen de mannen de hele dag van stek om de kans op een Leidse rover zo groot mogelijk te maken.

play
Vissen op Haai!

Deze week gaan Daniel en Tamme op een wel heel bijzonder avontuur. De mannen gaan namelijk vissen op haai. In Nederland! Daarvoor reizen ze af naar de Oosterscheldekering, dit is de ideale plek om in Nederland een haai te vangen!

play
Nederrijnse brasems

Deze week in VIS TV bevissen Marco en Tamme de Nederrijn. Ze vissen in de zwaaikom ter hoogte van Oosterbeek. Met een lekker voertje en feeder proberen de mannen de brasem te verleiden.

play
Snoekbaars op het Lauwersmeer

Marco en Tamme gaan deze week vissen op en rond het Lauwersmeer. Ze varen met de boot door de uitgestrekte natuur met als doel een mooie snoekbaars. Om deze snoekbaars te verleiden vissen de mannen met de shad.

play
Goudse brasems

Deze week gaan Daniel en Marco penvissen in het historisch centrum van Gouda. Licht bepakt met een bakje maden en een blikje mais gaan de mannen achter de brasem en voorn aan. Voor deze visserij hoppen we van stek naar stek

play
Forel op de Geul

Deze week beleven Daniel en Marco een heel bijzonder visavontuur. De mannen gaan namelijk vissen op Forel in de Geul. Dit riviertje stroomt door het prachtige Limburgse landschap.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062