Zondag 1 januari begint het nieuwe seizoen van VIS TV. Marco, Daniel en Tamme reizen ook dit seizoen weer kris kras door Nederland. Ze zullen verschillende plekken aan doen waar mooie vissen te vangen zijn. Marco en Tamme trappen het nieuwe seizoen af in de Biesbosch. Hier gaan ze vissen op roofblei en winde.

Roofblei
Marco en tamme starten de dag in alle vroegte aan de nieuwe Merwede. Het ideale moment om op roofblei te vissen, de vis die jaagt op kleine witvis. Onze vissers beginnen met klein kunstaas en werpen zich een tennisarm om een mooie roofblei te vangen. Of het ze ook lukt zie je zondag in de aflevering.

Winde
De Biesbosch staat niet alleen bekend om zijn grote roofbleien ook de winde is er in grote getalen aanwezig. Marco en Tamme trekken dieper het natuurgebied in om aan een van de goed verscholen kreken te gaan dobbervissen op deze bijzondere witvis.

Biesbosch
De Biesbosch is een nationaal park in het zuiden van Nederland. Het is een zeer waterrijke omgeving en staat bekend om zijn zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Er zijn in de Biesbosch verschillende mogelijkheden om te kunnen vissen en bijna al het water is ingebracht. Dus met een VISpas kun je hier als sportvisser prima vertoeven. 

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062