OUT NOW! Het enige echte VIS TV nummer ‘De Visser’ gemaakt door JW Roy en Christon. Vanaf nu te beluisteren op Spotify.

 

Jan Willem Roy (Eindhoven, 1968) is een songwriter, die in het Nederlands en Engels schrijft. 
Hij is geworteld in en opgegroeid met USA singer-songwriter-muziek. 
Sinds 2005 is JW vaste (mede) componist voor Guus Meeuwis. 

Maar hij heeft ondertussen ook al 12 solo platen op zijn naam staan. 

 “Het mooiste van alles in de muziek, is dat als je de dag met een leeg, wit vel papier begint, dat er dan gaande weg de dag, een song op staat die je kippenvel bezorgt. Dat blijft het grootste en wonderlijkste cadeau. Zo ook met de song De Visser die ik met veel plezier voor Hollandse Stekken schreef.” 

De Visser was een speciale, JW en zijn maat Christon Kloosterboer waren bij toeval bij elkaar, toen het verzoek voor dit liedje kwam, ze gingen zitten en na amper 3 uur stond dit mooie liedje op het lege witte vel papier…..dat zijn de beste, en fijnste! 

 

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Leidse snoeken

Deze week gaan Daniel en Marco vissen, met doodaas, op snoek. Met het oude centrum van Leiden als decor verplaatsen de mannen de hele dag van stek om de kans op een Leidse rover zo groot mogelijk te maken.

play
Vissen op Haai!

Deze week gaan Daniel en Tamme op een wel heel bijzonder avontuur. De mannen gaan namelijk vissen op haai. In Nederland! Daarvoor reizen ze af naar de Oosterscheldekering, dit is de ideale plek om in Nederland een haai te vangen!

play
Nederrijnse brasems

Deze week in VIS TV bevissen Marco en Tamme de Nederrijn. Ze vissen in de zwaaikom ter hoogte van Oosterbeek. Met een lekker voertje en feeder proberen de mannen de brasem te verleiden.

play
Snoekbaars op het Lauwersmeer

Marco en Tamme gaan deze week vissen op en rond het Lauwersmeer. Ze varen met de boot door de uitgestrekte natuur met als doel een mooie snoekbaars. Om deze snoekbaars te verleiden vissen de mannen met de shad.

play
Goudse brasems

Deze week gaan Daniel en Marco penvissen in het historisch centrum van Gouda. Licht bepakt met een bakje maden en een blikje mais gaan de mannen achter de brasem en voorn aan. Voor deze visserij hoppen we van stek naar stek

play
Forel op de Geul

Deze week beleven Daniel en Marco een heel bijzonder visavontuur. De mannen gaan namelijk vissen op Forel in de Geul. Dit riviertje stroomt door het prachtige Limburgse landschap.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062