Deze week gaan Daniel en Marco penvissen in het historisch centrum van Gouda. Licht bepakt met een bakje maden en een blikje mais gaan de mannen achter de brasem en voorn aan. Voor deze visserij hoppen we van stek naar stek

Gouda

Daniel en Marco vissen in Gouda actief verschillende stekken af. Met kleine beetjes voer creëren ze verschillende voerplekken. We hopppen van stek naar stek en leggen aardig wat meters af. Van het mooie historische centrum tot de historische schepen in de haven van de stad. En natuurlijk gaan we een stukje kaas proeven.

 

Vissen met de pen

Daniel en Marco beginnen de dag in het historische centrum van de stad. Ze starten bij de visbanken. Om hun kans op een mooie vis te vergoten lopen de heren de hele gracht af. Elke mogelijke goede visstek wordt aangedaan, bruggertjes, duikertjes en verschillende structuren in het water zijn mogelijk plekken waar de vis zich schuilhoudt. Het grote voordeel van vissen met de pen is dat je ligt bepakt bent en daardoor veel verscillende stekken kan afgaan.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Leidse snoeken

Deze week gaan Daniel en Marco vissen, met doodaas, op snoek. Met het oude centrum van Leiden als decor verplaatsen de mannen de hele dag van stek om de kans op een Leidse rover zo groot mogelijk te maken.

play
Vissen op Haai!

Deze week gaan Daniel en Tamme op een wel heel bijzonder avontuur. De mannen gaan namelijk vissen op haai. In Nederland! Daarvoor reizen ze af naar de Oosterscheldekering, dit is de ideale plek om in Nederland een haai te vangen!

play
Nederrijnse brasems

Deze week in VIS TV bevissen Marco en Tamme de Nederrijn. Ze vissen in de zwaaikom ter hoogte van Oosterbeek. Met een lekker voertje en feeder proberen de mannen de brasem te verleiden.

play
Snoekbaars op het Lauwersmeer

Marco en Tamme gaan deze week vissen op en rond het Lauwersmeer. Ze varen met de boot door de uitgestrekte natuur met als doel een mooie snoekbaars. Om deze snoekbaars te verleiden vissen de mannen met de shad.

play
Forel op de Geul

Deze week beleven Daniel en Marco een heel bijzonder visavontuur. De mannen gaan namelijk vissen op Forel in de Geul. Dit riviertje stroomt door het prachtige Limburgse landschap.

 

Vissen op de Geul

Marco en Daniel vissen deze week op de Geul. Voor dit mooie riviertje bestaan aparte bepalingen voor sportvissers. Hengelsport op de Geul en zijbeken is uitsluitend toegestaan voor leden van één van de 12 aangesloten hengelsportverenigingen. De Geul en zijbeken zijn niet opgenomen in de landelijke lijst van viswateren en een VISpas alleen is dus niet voldoende. Voor meer informatie: https://www.vbc-geul.nl/.

 

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062