Deze week gaan Daniel en Marco penvissen in het historisch centrum van Gouda. Licht bepakt met een bakje maden en een blikje mais gaan de mannen achter de brasem en voorn aan. Voor deze visserij hoppen we van stek naar stek

Gouda

Daniel en Marco vissen in Gouda actief verschillende stekken af. Met kleine beetjes voer creëren ze verschillende voerplekken. We hopppen van stek naar stek en leggen aardig wat meters af. Van het mooie historische centrum tot de historische schepen in de haven van de stad. En natuurlijk gaan we een stukje kaas proeven.

 

Vissen met de pen

Daniel en Marco beginnen de dag in het historische centrum van de stad. Ze starten bij de visbanken. Om hun kans op een mooie vis te vergoten lopen de heren de hele gracht af. Elke mogelijke goede visstek wordt aangedaan, bruggertjes, duikertjes en verschillende structuren in het water zijn mogelijk plekken waar de vis zich schuilhoudt. Het grote voordeel van vissen met de pen is dat je ligt bepakt bent en daardoor veel verscillende stekken kan afgaan.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062