Zit jij aanstaande zondagochtend klaar voor de eerste aflevering van VIS TV XL 2023? Deze keer vist presentator Daniël Weijers samen met Jos Leegestee op roofvis in Rotterdam. Marco Kraal gaat witvissen met Marco Gabriëls die hem een bijzonder levensverhaal vertelt en Tamme voert samen met twee BOA's een nachtelijke controle uit.
 
 
Daniël volgt Jos – een geboren en getogen Rotterdammer – op zoek naar roofvis langs de Nieuwe Maas. Het Noordereiland midden in het bruisende centrum levert helaas geen vis op dus mikken ze op bruggen als visstek. Hun speciale kunstaasjes worden in de stroming rondom de Erasmusbrug totaal genegeerd, maar bij de Koningshavenbrug is het wél raak.
 

Project Nachtuil

Tamme gaat met twee bijzondere opsporingsambtenaren een nachtelijk avontuur aan. In het Project Nachtuil van Sportvisserij Oost Nederland controleren ze sportvissers die in het donker aan aan de waterkant zitten. Ben jij benieuwd wat ze allemaal aantreffen en of de sportvissers zich aan de regels houden?

Vissen tegen de pijn

Marco Kraal zit vandaag in Rozendaal langs de waterkant met naamgenoot Marco Gabriëls. Na vele operaties aan zijn rug en een verslaving aan pijnstillers zag Marco het leven niet meer zitten. Toch wist hij het tij te keren, kickte af en pakte in die periode ook zijn oude hobby – sportvissen – weer op. Wat dit met hem deed en wat sportvissen vandaag de dag voor hem betekent laten we Marco zelf vertellen in zijn ontroerende verhaal.
 
Kijken dus: aanstaande zondag 14 mei om 09:30 uur op RTL 7.
GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062