Zondagochtend zie je de zevende aflevering van VIS TV XL 2023 waarin Jan Willem gaat roofvissen in de Biesbosch. Tamme gaat ook naar de Biesbosch, maar dan om alles te weten te komen over het herintroduceren van de steur – die hier vroeger voorkwam. Thom gaat met drie verschillende WK-wedstrijdvissers op pad.

 

Jan Willem mag vandaag mee met Denver. Deze jonge roofvisser tilde zijn visserij dankzij de lokale hengelsportvereniging tot een hoger plan en leert Jan Willem nu de fijne kneepjes van het vak. Al snel vangen ze wat snoekbaarzen en dan krijgt Denver een waar monster aan de haak. Of ze deze joekel ook gaan vangen zie je zondag.

Terug van weggeweest

Tamme laat zich door onderzoeker Niels Brevé van Sportvisserij Nederland bijpraten over een iconische soort. In het Biesbosch museum leert Tamme dat er vroeger enorme steuren zwommen in dit gebeid, maar dat deze door toedoen van de mens zijn verdwenen. Niels legt uit hoe ze de steur weer in de Biesbosch terug willen krijgen.

Opstap met WK-gangers

Thom haakt aan bij drie totaal verschillende wedstrijdvissers die dit jaar namens Nederland aan het WK deelnemen. Zo gaat hij mee met een vliegvissende dame, een klasbak van een zeevisser en een talent die de kunst van het vaste stok vissen tot in detail beheerst. Van deze toppers kun jij zeker wat leren!

 

Kijken dus aanstaande zondag 2 juli om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062