Zondagochtend zie je de achtste en laatste aflevering van VIS TV XL 2023 waarin Jan Willem gaat roofvissen in de Oude Maas en het Wantij bij Dordrecht. Pieter Beelen gaat vissen met een schipper van een veerpont en Marco neemt Patricia Boekel mee naar de Kromme Rijn zodat zij via de MeeVIStoestemming voor het eerst kennis maakt met het vissen.

 

 

Jan Willem haakt vandaag aan bij roofvis-expert Simon Torenbeek. Samen struinen ze de oevers van de Oude Maas en het Wantij af met verschillende roofvissoorten als target. Ze vangen een divers palet aan rovers bestaande uit roofblei, snoekbaars en baars.

Vissen bij een veerpont

Pieter Beelen vist op winde en roofvis bij de veerpont in Beusichem. Hij heeft vandaag een bijzondere vismaat, namelijk de schipper van de pont – Sander Pothuizen. Sander is zelf fanatiek visser strooit met tips over hoe je het best kunt vissen bij een veerpont en waar je op moet letten om niet in een gevaarlijke situatie terecht te komen.

Vis lekker mee

Marco neemt Patricia Boekel mee naar de Kromme Rijn om te gaan feederen. Patricia is enthousiast geworden door het programma De Visvrouwen, maar heeft nog nooit gevist. Dankzij de MeeVIStoestemming beleeft ze haar eerste visavontuur en we verklappen alvast dat ze een dikke brasem vangt.

 

Zeker kijken dus aanstaande zondag 9 juli om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062