In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Daniël op Winde in het Valleikanaal.

 

Marco en Daniël varen in een kano op het valleikanaal op zoek naar een mooie stek. Vissend met maden en brood onder een dobber proberen ze de windes te slim af te zijn. Marco krijgt al snel beet van een voorn, die voordat Daniël hem kan scheppen, door een snoek wordt gegrepen.

Korsten slurpen

De gevoerde broodkorsten drijven rustig met de stroming mee tot dat de windes ze ontdekken. Meerde grote kolken verraden hun aanwezigheid. Snel gooien de mannen hun aas richting de vissen die gulzig de broodkorsten opslurpen. Al snel haakt Daniël een flinke winde, maar lukt het Marco ook om er een te vangen?

 

Dat zie je zondag 07 januari om 09:30 uur op RTL 7.

 

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062