In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 – aanstaande zondag 14 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op het kanaal van Deurnel.

Marco en Tamme struinen langs de oevers van het Kanaal van Deurne op zoek naar snoek. Werpend met shads, pluggen en spinners vissen ze zoveel mogelijk stekken af. Marco krijgt al snel beet van een mini snoek, maar gelukkig geeft het kanaal later op de dag nog meer van haar bewoners prijs.

 

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

 

Natte laars

Marco is goed op dreef en vangt een mooie snoek. Tamme kan natuurlijk niet achterblijven en zet alles op alles om er ook een te vangen. Na lang zwoegen heeft hij eindelijk beet. Maar het landen gaat iets té enthousiast waardoor hij wordt beloond met een snoek én een natte laars.

Ze sluiten af met een knappe baars.

Zeker kijken dus zondag 14 januari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062