In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 – aanstaande zondag 14 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op het kanaal van Deurnel.

Marco en Tamme struinen langs de oevers van het Kanaal van Deurne op zoek naar snoek. Werpend met shads, pluggen en spinners vissen ze zoveel mogelijk stekken af. Marco krijgt al snel beet van een mini snoek, maar gelukkig geeft het kanaal later op de dag nog meer van haar bewoners prijs.

 

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

 

Natte laars

Marco is goed op dreef en vangt een mooie snoek. Tamme kan natuurlijk niet achterblijven en zet alles op alles om er ook een te vangen. Na lang zwoegen heeft hij eindelijk beet. Maar het landen gaat iets té enthousiast waardoor hij wordt beloond met een snoek én een natte laars.

Ze sluiten af met een knappe baars.

Zeker kijken dus zondag 14 januari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op brasem en winde op de Eem

In de derde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 14 juli om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op de rivier de Eem nabij Baarn op brasem en winde.

play
Strandvissen bij Wijk aan Zee

In de tweede aflevering van de nieuwe reeks aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Nathalie op het strand bij Wijk aan Zee, waar ze platvis proberen te vangen. Voor Nathalie, bekend van De VISvrouwen, is dit haar debuut als presentatrice voor VIS TV.

play
Twaalf nieuwe aflvereringen VIS TV op de buis!

Deze zomer komen er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom vanaf 30 juni twaalf zondagen op rij van 9.30 tot 10.00 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062