In de derde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op platvis en wijting in de Waddenzee.

Marco en Tamme beginnen aan de kust in Ternaard, waar het net vloed begint te worden. De vloed brengt ook de vis met zich mee. Met wat extra water op hun ondiepe stek duurt het niet lang voordat een flinke bot de hengeltop van Tamme goed laat rammelen. Na deze mooie vangst valt het stil en vangen ze enkel nog figuurlijk bot, dus is het tijd om te verkassen. Ze rijden naar de haven van Lauwersoog.

De zee op

Schipper van Jan van "Cornelis Jan Sportvisserij" neemt Marco en Tamme aan boord en zet koers naar een stek dicht bij de kust waar het wemelt van de vis. Tamme en Marco gooien hun paternosters beaasd met zagers en pieren in en krijgen nauwelijks de tijd om de lijn strak te draaien. Benieuwd welke vissen zo hongering zijn?

Kijk dan zondag 21 januari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062