In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Marco en Daniël wanen zich terug in de tijd als ze aankomen in het Limburgse Elsloo en een blik werpen op het kasteel. Marco probeert de karpers met de vaste stok te vangen en Daniël vist met drijvend aas in de bovenste waterlaag. De aanpak van Daniël pakt direct goed uit. Hij staat al snel zijn eerste karper te drillen terwijl zijn vismaat een gat in de lucht slaat op een aanbeet.

Sluwe karpers

Het is al snel duidelijk dat de karpers hier het klappen van de zweep kennen en zich niet zomaar laten vangen. Na flink wat geploeter lukt het Marco toch om een karper te vangen. Nu hij van de nul af is wisselt hij de vaste hengel in voor de vliegenlat. De karpers komen gelijk kijken naar de vlieg van Marco, maar happen niet. Benieuwd of het hem toch lukt om een karper te vangen aan de vlieg?

Kijk dan zondag 28 januari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Vissen op het Friese wad

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op platvis en wijting in de Waddenzee.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062