In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

Marco en Daniël wanen zich terug in de tijd als ze aankomen in het Limburgse Elsloo en een blik werpen op het kasteel. Marco probeert de karpers met de vaste stok te vangen en Daniël vist met drijvend aas in de bovenste waterlaag. De aanpak van Daniël pakt direct goed uit. Hij staat al snel zijn eerste karper te drillen terwijl zijn vismaat een gat in de lucht slaat op een aanbeet.

Sluwe karpers

Het is al snel duidelijk dat de karpers hier het klappen van de zweep kennen en zich niet zomaar laten vangen. Na flink wat geploeter lukt het Marco toch om een karper te vangen. Nu hij van de nul af is wisselt hij de vaste hengel in voor de vliegenlat. De karpers komen gelijk kijken naar de vlieg van Marco, maar happen niet. Benieuwd of het hem toch lukt om een karper te vangen aan de vlieg?

Kijk dan zondag 28 januari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op brasem en winde op de Eem

In de derde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 14 juli om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op de rivier de Eem nabij Baarn op brasem en winde.

play
Strandvissen bij Wijk aan Zee

In de tweede aflevering van de nieuwe reeks aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Nathalie op het strand bij Wijk aan Zee, waar ze platvis proberen te vangen. Voor Nathalie, bekend van De VISvrouwen, is dit haar debuut als presentatrice voor VIS TV.

play
Twaalf nieuwe aflvereringen VIS TV op de buis!

Deze zomer komen er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom vanaf 30 juni twaalf zondagen op rij van 9.30 tot 10.00 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062