In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

Marco en Tamme schrikken zich lam als ze aankomen bij de Regge. Het water staat zo hoog dat het één groot meer lijkt. Wadend door een moeras vinden ze gelukkig een eiland waar ze vanaf kunnen vissen. Al vlug trekt een voorn de – stroomafwaarts drijvende

Vissen op het gras

De vismaten waden door een ondergelopen weiland en zoeken naar de hoofdstroom. Als ze niet meer verder kunnen zonder een nat pak te krijgen, gooit Tamme in en vangt een voorn. Ze vissen letterlijk in de wei en vangen regelmatig grassprieten. Dan krijgt Marco beet van een vis die nauwelijks te stoppen is.

Benieuwd welke vis Marco aan de lijn heeft? Kijk dan zondag 4 februari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

play
Vissen op het Friese wad

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op platvis en wijting in de Waddenzee.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062