In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

Marco en Tamme schrikken zich lam als ze aankomen bij de Regge. Het water staat zo hoog dat het één groot meer lijkt. Wadend door een moeras vinden ze gelukkig een eiland waar ze vanaf kunnen vissen. Al vlug trekt een voorn de – stroomafwaarts drijvende

Vissen op het gras

De vismaten waden door een ondergelopen weiland en zoeken naar de hoofdstroom. Als ze niet meer verder kunnen zonder een nat pak te krijgen, gooit Tamme in en vangt een voorn. Ze vissen letterlijk in de wei en vangen regelmatig grassprieten. Dan krijgt Marco beet van een vis die nauwelijks te stoppen is.

Benieuwd welke vis Marco aan de lijn heeft? Kijk dan zondag 4 februari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op brasem en winde op de Eem

In de derde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 14 juli om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op de rivier de Eem nabij Baarn op brasem en winde.

play
Strandvissen bij Wijk aan Zee

In de tweede aflevering van de nieuwe reeks aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Nathalie op het strand bij Wijk aan Zee, waar ze platvis proberen te vangen. Voor Nathalie, bekend van De VISvrouwen, is dit haar debuut als presentatrice voor VIS TV.

play
Twaalf nieuwe aflvereringen VIS TV op de buis!

Deze zomer komen er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom vanaf 30 juni twaalf zondagen op rij van 9.30 tot 10.00 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062