In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

Als echte Fries vist Tamme een thuiswedstrijd. Hij kent het veengebied de Deelen als zijn broekzak. Met speciaal oppervlakte kunstaas en zogenaamd weedless aas – dat je midden door de waterplanten kunt vissen zonder vast te raken – belagen de vismaten de veensnoeken.

Explosieve aanbeten

De oppervlakte aasjes van de vismaten worden voor hun voeten vol overgave aangevallen door hongerige snoeken. Met het hart in de keel vangen ze beiden de nodige snoeken. Een dag die ze niet snel zullen vergeten.

Zeker kijken dus zondag 11 februari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062