In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

Als echte Fries vist Tamme een thuiswedstrijd. Hij kent het veengebied de Deelen als zijn broekzak. Met speciaal oppervlakte kunstaas en zogenaamd weedless aas – dat je midden door de waterplanten kunt vissen zonder vast te raken – belagen de vismaten de veensnoeken.

Explosieve aanbeten

De oppervlakte aasjes van de vismaten worden voor hun voeten vol overgave aangevallen door hongerige snoeken. Met het hart in de keel vangen ze beiden de nodige snoeken. Een dag die ze niet snel zullen vergeten.

Zeker kijken dus zondag 11 februari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Witvis op de Regge

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

play
Kapervissen bij kasteel Elsloo

In de vierde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024  vissen Marco en Daniël op karper in de kasteelvijver van Elsloo

play
Vissen op het Friese wad

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op platvis en wijting in de Waddenzee.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062