In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Al vroeg in de ochtend staan Tamme en Marco aan de oevers van de IJssel en werpen met shads op snoekbaars. De aanbeten zijn spijkerhard en deze buitenbocht van de rivier levert ieder een snoekbaars op. Nu deze missie geslaagd is rijden ze door naar stek twee om te feederen.

Barbeel wens

Marco maakt meteen een vliegende start en vangt een prachtige blauwneus: een typische bewoner van het stromend water. Tamme vist vooral in Friesland waar je vrijwel alleen stilstaand water hebt, maar nu hij aan de stevig stromende IJssel vist, ziet hij zijn kans om zijn lang gekoesterde droom – het vangen van een barbeel – te verwezenlijken. Na een flinke aanbeet drilt hij een sterke vis. Is dit dan de barbeel waar hij van droomde?

Dat zie je zondag 18 februari om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062