In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

De presentatoren beginnen met opkomende zon in een waai in de polder van Eemnes. Daniël sukkelt in slaap, maar wordt bruut gewekt door een brullende Marco die een voorn vangt. Daarna worden ze opgepikt met de boot om de brasems van het Gooimeer te belagen.

Strekdam

Ze worden afgezet op een prachtige plek waar ze met hun waadpakken in het water gaan staan om te feederen op grote brasem. Daniël en Marco vangen flinke brasems, maar dan haakt Marco een speciale vis. Eerst denkt hij nog dat het een brasem is, maar nu de vis voor het net komt zien ze tot hun verbazing dat ze een bijzonder welkome bijvangst hebben.

Ben jij benieuwd welke vis Marco vangt? Kijk dan komende zondag (17 maart) om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062