In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen – zondag 24 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

Grote verrassing

Na een tijdje besluiten ze vanaf de kant verder te vissen. Marco gaat met de feeder aan de slag en vangt een mooie blankvoorn. Daniël heeft zijn zinnen op wat groters gezet en vist op snoek. De Biesbosch staat namelijk bekend om echte monstersnoeken. De snoeken werken vandaag niet mee en de moed zakt de Daniël wat in de schoenen. Tegen de schemer als het bijna te donker wordt om te filmen, draait hij teleurgesteld zijn dode aasvis binnen. Deze wordt op de valreep, vlak voor de kant toch nog hard gegrepen door een grote vis.

Ben jij benieuwd welke vis Daniël vangt waarmee hij in één klap de hele aflevering redt? Kijk dan komende zondag (24 maart) om 09:30 uur op RTL 7.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

play
Spectaculair snoeken in veengebied de Deelen

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062