Deze zomer komen er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom vanaf 30 juni twaalf zondagen op rij van 9.30 tot 10.00 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

De vier presentatoren trekken er – afwisselend in teams van twee – deze nieuwe serie samen met de cameraploeg al heel vroeg in de ochtend op uit om tot aan de zonsondergang de mooiste beelden van verschillende visserijen te kunnen schieten. Zo bezochten Marco en Daniël de Linge waar ze tijdens het vissen op winde onverwachts een grote vis aan de lijn kregen. Tamme en Marco gingen feedervissen aan de Eem waar ze behalve op een fikse regenbui ook op mooie brasems werden getrakteerd. Nathalie beleefde haar vuurdoop als VIS TV-presentatrice toen ze samen met Marco de polder bij Haastrecht in dook en ze daar een vis aan de lijn kregen die niet te stoppen was.

Nog meer op de rol

Behalve de drie hiervoor kort beschreven afleveringen staan er nog heel wat gave uitzendingen op de rol. Daarin wordt er kriskras door het land op tal van verschillende watertypen gevist: van beekjes tot grote rivieren, en van lieflijke meertjes tot de zee. Afhankelijk van de locatie en het seizoen wordt er op een brede waaier aan vissoorten gevist. Zo komen in de uitzendingen diverse soorten roofvis, bot, zeelt, barbeel, brasem en nog veel meer andere vissoorten aan bod. Ook ontmoeten ze tijdens hun avonturen lokale sportvissers die waardevolle tips geven. Kijk dus vanaf 30 juni iedere zondag van 9.30 tot 10.00 uur naar VIS TV op RTL 7.

Bekijk nu hier alvast de promo!

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op brasem en winde op de Eem

In de derde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 14 juli om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op de rivier de Eem nabij Baarn op brasem en winde.

play
Strandvissen bij Wijk aan Zee

In de tweede aflevering van de nieuwe reeks aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Nathalie op het strand bij Wijk aan Zee, waar ze platvis proberen te vangen. Voor Nathalie, bekend van De VISvrouwen, is dit haar debuut als presentatrice voor VIS TV.

play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062