In de tweede aflevering van de nieuwe reeks aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Nathalie op het strand bij Wijk aan Zee, waar ze platvis proberen te vangen. Voor Nathalie, bekend van De VISvrouwen, is dit haar debuut als presentatrice voor VIS TV.

De presentatoren halen eerst vers aas en komen precies met hoog water aan bij het strand. Marco begint met een spinhengel met daaraan een botlepel voorzien van lekkere zeepieren. Nathalie zoekt het wat verder haalt flink uit met haar stevige strandhengel.

 

Doublet

De visserij is taai en helaas trekt de wind ook flink aan wat het vissen er niet makkelijker op maakt. Marco en Nathalie zoeken een nieuwe stek en dat blijkt een gouden zet te zijn. Marco trapt daar af met een doublet van botjes. Lukt het Nathalie om Marco bij te benen? Dat zie je komende zondag (7 juli) om 09:30 uur op RTL 7.

 

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Deze zomer komen zijn er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom iedere zondag om 9.30 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op brasem en winde op de Eem

In de derde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 14 juli om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op de rivier de Eem nabij Baarn op brasem en winde.

play
Twaalf nieuwe aflvereringen VIS TV op de buis!

Deze zomer komen er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom vanaf 30 juni twaalf zondagen op rij van 9.30 tot 10.00 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062